Η παρθενική πτήση EW182 της Eurowings αναχώρησε για το Μαϊάμι, την τουριστική μητρόπολη των νοτιο-ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών

«Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings πετυχαίνουν πληρότητες άνω του 90%» σημειώνει ο O. Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας 

Η νέα Eurowings επεκτείνει το δίκτυο οικονομικών πτήσεων μεγάλων αποστάσεων με έναν ακόμα ελκυστικό προορισμό: την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, η παρθενική πτήση EW182 αναχώρησε πλήρης για το Μαϊάμι με αεροσκάφος τύπου Airbus A330. Έτσι η Eurowings προσέθεσε στο πρόγραμμα πτήσεων μακρινών αποστάσεων έναν διάσημο τουριστικό προορισμό των ΗΠΑ, της μεγαλύτερης αεροπορικής αγοράς παγκοσμίως. Οι επιβάτες της Eurowings θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κολωνίας/Βόννης (CGN) προς το δημοφιλές τουριστικό κέντρο των νοτιοανατολικών ΗΠΑ. Οι τιμές των ναύλων για το συγκεκριμένο δρομολόγιο ξεκινούν από 159,99 ευρώ.

A330-Eurowings

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings κ. Oliver Wagner δήλωσε: «Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Ταϋλάνδη, η Κούβα, το Μεξικό και ο Μαυρίκιος πραγματοποιούνται με πληρότητα άνω του 90% εδώ και μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την αρχική μας υπόθεση ότι οι οικονομικές πτήσεις μακρινών αποστάσεων αποτελούν μια πολλά υποσχόμενη αγορά ανάπτυξης. Το Μαϊάμι αποτελεί μια έξοχη προσθήκη στο πρόγραμμά μακρινών αποστάσεων της εταιρείας μας και συμπληρώνει το εκτεταμένο δίκτυο της Eurowings που περιλαμβάνει πτήσεις κοντινών και μεσαίων αποστάσεων στην Ευρώπη και σε γειτονικές χώρες».

Η νέα αεροπορική εταιρεία Eurowings ανήκει στον Όμιλο Lufthansa και επικεντρώνεται στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των low-cost απευθείας συνδέσεων. Σήμερα οι επιβάτες ενδιαφέρονται για χαμηλούς ναύλους και απευθείας πτήσεις, χωρίς μετεπιβιβάσεις. Σύμφωνα με αντιπροσωπευτική έρευνα του Γερμανικού ερευνητικού ομίλου “Wahlen”, οι δύο αυτοί παράγοντες είναι οι πιο σημαντικοί για την επιλογή μιας πτήσης. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ταξιδιωτικού κοινού, η Eurowings χτίζει συστηματικά ένα δίκτυο οικονομικών απευθείας πτήσεων, καλύπτοντας τόσο Ευρωπαϊκούς όσο και μακρινούς προορισμούς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το δρομολόγιο προς το Μαϊάμι εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330, το οποίο προσφέρει 21 θέσεις στην κατηγορία BEST και επιπλέον 289 θέσεις κατηγορίας ΒASIC και SMART. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με άνετα καθίσματα και με το κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει Wings Entertain, που λανσαρίστηκε πρόσφατα από τη Eurowings σε όλες τις πτήσεις κοντινών και μεσαίων αποστάσεων της εταιρείας. Το Wings Entertain προσφέρει στους επιβάτες ατομική οθόνη και μια ευρεία γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας. Το σύστημα επιτρέπει στους επιβάτες να συνδεθούν στο internet μέσω του portal Wings Connect, χρησιμοποιώντας το προσωπικό τους laptop, tablet ή smartphone.

Το Μαϊάμι είναι το κέντρο μιας μητροπολιτικής περιοχής περίπου 5,5 εκατομμυρίων κατοίκων και βρίσκεται στην ηλιόλουστη πολιτεία της Φλόριντα, στο νοτιοανατολικό άκρο των ΗΠΑ. Η Eurowings αναχωρεί από την Κολωνία/Βόννη προς το Μαϊάμι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 11:40 π.μ. Το αεροπλάνο φτάνει στη Φλόριντα στις 4:10 μ.μ. τοπική ώρα και αναχωρεί εκ νέου για Κολωνία/Βόννη στις 5:55 μ.μ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...