Η VOLOTEA ξεκινά 2 νέα δρομολόγια από Αθήνα: Μύκονος & Μυτιλήνη

image003Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, ξεκινά από σήμερα πωλήσεις σε 2 νέα δρομολόγια τα οποία θα εξυπηρετεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Η Μύκονος και η Μυτιλήνη είναι οι δύο προορισμοί που θα προστεθούν στα υφιστάμενα δρομολόγια της εταιρείας από την Αθήνα (Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία).

Πετώντας στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει ήδη μεταφέρει 253.811 επιβάτες προς και από την Ελλάδα, εξυπηρετώντας 27 δρομολόγια στη χώρα.

Η Volotea συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα

Από το Μάιο 2016, η Volotea θα εξυπηρετεί 6 δρομολόγια από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών:

Νέα δρομολόγια

·         Μύκονος:

Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

·         Μυτιλήνη:

Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Υφιστάμενοι προορισμοί από την Αθήνα

Οι πωλήσεις της θερινής περιόδου 2016 για τα ήδη εξυπηρετούμενα δρομολόγια, Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία, ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2015.

Η προσθήκη των δύο νέων δρομολογίων αντιστοιχεί για την εταιρεία σε ανάπτυξη της τάξης του 75% το 2016, κατά το οποίο η συνολική προσφορά θέσεων θα ανέλθει σε περίπου 100.000.

2016, η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα 

To 2016 θα είναι η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα. Επίσης, θα είναι η 5η χρονιά της εταιρείας στην Ελλάδα, όπου, από τον Απρίλιο 2012, έχει μεταφέρει 253.811 επιβάτες. Το 2016, η Volotea θα πετά σε συνολικά 12 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκιάθο, Άκτιο, Ρόδο, Σάμο, Ζάκυνθο και Κω. 

Ο CEO και ιδρυτής της Volotea, Carlos Muñoz, δήλωσε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα 2 νέα δρομολόγια που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα: “Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της Volotea, επενδύσαμε στην Ελλάδα και, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και στην Αθήνα. Παρά τις προκλήσεις που παρουσίασε κατά καιρούς η μακροοικονομική εικόνα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, καθώς η ελληνική αγορά είχε ανάγκη περισσότερες απευθείας συνδέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Προχωρούμε λοιπόν, προσθέτοντας νέα χωρητικότητα στις πτήσεις μας στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2016, με δυο καινούργιους εγχώριους προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη.”

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Volotea να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2016, προσθέτοντας στις υφιστάμενες συνδέσεις της 2 νέους, υπέροχους ελληνικούς προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη. Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”

Δυο νέοι «θησαυροί» για τους επισκέπτες, πετώντας από την Αθήνα

Η Μύκονος είναι ένα από τα πλέον γνωστά νησιά της Ελλάδας, διάσημη για τη διασκέδαση, αλλά και για τη χρυσή άμμο στις παραλίες της. Χτισμένη σε φυσικό λιμάνι, η Χώρα της Μυκόνου χαρακτηρίζεται από τα στενά σοκάκια και τα κάτασπρα σπίτια της – πολλά από τα οποία έχουν μετατραπεί σε μπαρ και μπουτίκ – υπό το βλέμμα των τεσσάρων ανεμόμυλων στην κορυφή του λόφου. Πολύ κοντά, το ιερό νησί της Δήλου, αρχαιολογικός χώρος ανακηρυγμένος ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, γεμάτος ιστορία και αρχαίους συμβολισμούς.

Η Μυτιλήνη ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα και είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου. Η πόλη είναι χτισμένη σε 7 λόφους. Το Κάστρο των Γατελούζων δεσπόζει στην πόλη της Μυτιλήνης, που προσφέρει στον επισκέπτη και άλλα αξιοθέατα, όπως η Πλατεία Σαπφούς, ο Ναός του Αγίου Θεράποντα και το Άγαλμα της Ελευθερίας, στην άκρη του λιμανιού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...