Πώς να προσελκύσετε Ευρωπαίους Ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

Σύμφωνα με την έκθεση Global Travel Insights Report της Sojern, οι τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να προσέξουν 3 ταξιδιωτικές τάσεις, εάν θέλουν να προσελκύσουν τους Ευρωπαίους Ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι:

1. Θέλουν να φύγουν από τις αρχές του Ιουνίου

Οι τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τις καμπάνιες τους, διαφορετικά μπορεί να χάσουν την τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες, που προγραμματίζουν την αναχώρησή τους στις αρχές Ιουνίου.

2. Ταξιδεύουν σε κοντινούς προορισμούς

Ο μοναδικός προορισμός εκτός Ευρώπης, που βρίσκεται στους κορυφαίους για τον Ιούνιο, είναι η Νέα Υόρκη, ενώ οι Ευρωπαίοι θα ταξιδέψουν κυρίως εντός Ευρώπης. Αν και οι μακρινοί -που ήταν μέχρι τώρα δημοφιλείς- προορισμοί κινδυνεύουν να χάσουν ταξιδιώτες από τους κοντινούς προορισμούς, εάν προβληθούν εγκαίρως -με ελκυστικά πακέτα- θα κερδίσουν πίσω το κοινό τους.

3. Όσοι ενδιαφέρονται για μακρινούς προορισμούς, κάνουν μεγάλης διάρκειας διακοπές

Το 61% των ευρωπαίων, που πραγματοποιούν αναζήτηση για μακρινούς προορισμούς, αναζητούν διακοπές διάρκειας τουλάχιστον 12 ημερών. Για την προσέλκυση αυτού του κοινού, πρέπει το marketing να αναδεικνύει το στοιχείο του “απόλυτου ταξιδίου”. Για παράδειγμα, μέσω του Facebook, μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ελκυστικά βίντεο και εμπνευσμένα μηνύματα, τα οποία θα αναδεικνύουν την ταξιδιωτική εμπειρία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...