Οι millennials στρέφονται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Janeen Christoff στο travelpulse.com, οι “Millennial” οικογένειες (νεαρής ηλικίας ταξιδιώτες) προτιμούν να στραφούν σε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα για τις οικογενειακές διακοπές τους, γιατί εάν συμβεί κάτι σε ένα ταξίδι (π.χ. κράτηση λάθος δωματίου στο ξενοδοχείο), θα έχουν κάποιον να καλέσουν για να διορθωθεί το πρόβλημα.

millennials

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Ovation Travel στη Νέα Υόρκη, Jack Ezon, είναι ευχάριστο όταν σε αντιμετωπίζουν ως VIP κατά την άφιξη σου και όταν υπάρχει κάποιος, για να λύσει τα προβλήματα, που εμφανίζονται. Οι Millennial γονείς το καταλαβαίνουν αυτό και οι τουριστικοί πράκτορες το βλέπουν -από πρώτο χέρι- καθώς οι Millennial γονείς απευθύνονται σε αυτούς για συμβουλές στην κράτηση.

Οι σύμβουλοι του δικτύου πολυτελών διακοπών Virtuoso, συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στο Λας Βέγκας και ανέφεραν ότι οι οικογένειες είναι εκείνες, που αναζητούν  ιδιαίτερες εμπειρίες και που ενδεχομένως να μη μπορούν να τις οργανώσουν μόνες τους.

Yπάρχουν ενδείξεις από τη βιομηχανία γενικότερα, και όχι απλώς από τον κλάδο των ταξιδιών πολυτελείας, ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Μάλιστα, η έρευνα για το Παγκόσμιο Πορτρέτο του Αμερικανού Ταξιδιώτη MMGY του 2016 [Δείτε εδώ: Έρευνα της MMGY: Οι τουριστικοί πράκτορες επιστρέφουν], έδειξε ότι όλο και περισσότεροι millennials χρησιμοποιούν τους τουριστικούς πράκτορες!

Σχετικά Άρθρα