Οι Millenials προτιμούν τα ξενοδοχεία έναντι του Airbnb

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στις Η.Π.Α., οι ταξιδιώτες της κατηγορίας Millenial δείχνουν να προτιμούν τα ξενοδοχεία -και τις υπηρεσίες που προσφέρουν-, περισσότερο από τα μικρής διαρκείας ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Στην έρευνα έλαβαν μέρος ταξιδιώτες ηλικιών από 20 έως 36 ετών, και έδωσαν το παραπάνω αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, αν και περισσότεροι από 1500 Millenials το 52% των ερωτηθέντων- απάντησαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τις υπηρεσίες τύπου AirBnB, φαίνεται ότι την θεωρούν την τελευταία τους επιλογή διανυκτέρευσης. Μόνο το 23% απάντησε ότι θα επέλεγε αμέσως διανυκτέρευση σε AirBnB.

Τα αποτελέσματα της έρευνας 2018 Future of Millenial Travel Report έρχονται να αντικρούσουν όλες τις μέχρι τώρα κυρίαρχες απόψεις σχετικά με τις προτιμήσεις αυτής της ηλικιακής ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Millenials επέλεξαν ως πρώτη τους επιλογή ένα ξενοδοχείο με όλες τις υπηρεσίες και σε αστικό περιβάλλον, ως δεύτερη τη διαμονή σε φίλους ή οικογένεια, και τέλος τη διαμονή σε all-inclusive ξενοδοχεία. Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων, απάντησε ότι προτιμά τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, το 35%, και ακολουθούσε η επιλογή του camping με ποσοστό 33%.

Ακόμη, σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται ότι οι Millenials θα ξοδέψουν περίπου 200 δισεκατομμύρια, ταξιδεύοντας μόνοι τους, κάτι που αρχίζει να επικρατεί ως τάση στον κλάδου του τουρισμού και των ταξιδιών.

Για να δείτε ολόκληρη την έρευνα πατήστε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...