Ταξιδιωτικοί πράκτορες μας αποκαλύπτουν τα πιο μεγάλα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια όταν κλείνουν το μήνα του μέλιτος

Η Lindsay Tigar, στην ιστοσελίδα marthastewartweddings.com, μας αποκαλύπτει ποια είναι -σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες-, τα πιο συνήθη λάθη, που κάνουν τα ζευγάρια, όταν οργανώνουν το μήνα του μέλιτος.

1. Ακριβά αεροπορικά εισιτήρια

Συνήθως, τα ζευγάρια έχοντας στο νου τους όλες τις πολύπλοκες προετοιμασίες του γάμου, αμελούν να κλείσουν εγκαίρως τα αεροπορικά τους εισιτήρια, με αποτέλεσμα όταν τα κλείνουν τελευταία στιγμή, να τους κοστίζουν πολύ ακριβά.

2. Ταξίδι σε περίοδο εορτών

Αν και οι εορτές μπορεί να βολεύουν το ζευγάρι, γιατί έτσι μπορεί να αυξήσει τις μέρες του ταξιδιού, τελικά μια τέτοια επιλογή, καταλήγει να του στοιχίζει ακριβά, καθώς εκείνες τις μέρες όλες οι τιμές είναι ανεβασμένες.

3. Αλλαγή ονόματος στα ταξιδιωτικά έγγραφα

Στην περίπτωση, που έχει αποφασιστεί η αλλαγή επιθέτου μετά το γάμο, είναι απαραίτητο να ενημερωθούν και τα ανάλογα ταξιδιωτικά έγγραφα πριν το ταξίδι του μέλιτος.

4. Υπερβολική οργάνωση

Όταν το ζευγάρι -θέλοντας να δει τα πάντα στον προορισμό- οργανώνει την κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού, χάνει κάτι από τη μαγεία του ταξιδιού. Όταν δεν αφήνονται κενά στο πρόγραμμα, δεν υπάρχει χώρος και για αυθόρμητες ιδέες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...