Η Airbnb επεκτείνεται και στις κρατήσεις Ξενοδοχείων με νέα πλατφόρμα

Η Airbnb ξεκίνησε συνεργασία με την SiteMinder, την παγκόσμια πλατφόρμα ξενοδοχείων, και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της, να κάνουν κράτηση δωματίων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής σχέσης, οι παραδοσιακές επιχειρήσεις φιλοξενίας -που χρησιμοποιούν το SiteMinder και πληρούν τα πρότυπα φιλοξενίας της Airbnb- μπορούν γρήγορα να διαθέσουν τα δωμάτιά τους στην πλατφόρμα. Η νέα τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από κοινού από τις δύο εταιρείες, θα δώσει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να συνδέουν τις πληροφορίες κράτησης με το υπάρχον σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το SiteMinder διαθέτει σήμερα 28.000 πελάτες, boutique ξενοδοχεία και άλλοι πάροχοι φιλοξενίας παγκοσμίως.

Τα μικρά ξενοδοχεία και τα B&B, που χρησιμοποιούν εδώ και καιρό την Airbnb, πλέον έχουν στη διάθεσή τους νέα εργαλεία, για να ευδοκιμήσουν. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεργαζόμαστε με μικρές επιχειρήσεις φιλοξενίας, που έχουν στόχο να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες στους επισκέπτες τους και δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο συνεργάτη από τη SiteMinder. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, για να υποστηρίξουμε τα boutique ξενοδοχεία και τα bed and breakfasts σε όλο τον κόσμο” είπε ο Cameron Houser,  Διευθυντής Προγράμματος για τα ξενοδοχεία της Airbnb.

“Σε έναν ολοένα πιο σύνθετο και ανταγωνιστικό κόσμο, η συνεργασία του SiteMinder με την Airbnb προσφέρει μια νέα ευκαιρία στα boutique ξενοδοχεία και στα bed and breakfasts, να προσελκύσουν όλο και περισσότερους ταξιδιώτες, που αναζητούν εξαιρετική φιλοξενία και αυθεντική τοπική εμπειρία”, λέει ο Mike Ford, Ιδρυτής του SiteMinder. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια πρωτοποριακή τεχνολογική λύση, που τώρα διευκολύνει τους μικρούς παρόχους διαμονής, να προσεγγίσουν τα εκατομμύρια των πελατών, που χρησιμοποιούν καθημερινά την πλατφόρμα Airbnb, και να τους προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...