Διευθύνοντες Σύμβουλοι ξενοδοχείων μιλούν για τις νέες τάσεις ταξιδιού

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Jonathan M. Tisch Center of Hospitality πραγματοποίησε πρόσφατα ένα think tank CEO για να διερευνήσει πώς προσαρμόζονται οι ισχυροί ηγέτες στην αλλαγή.

Η συντονίστρια Gilda Perez-Alvarado, παγκόσμια διευθύνουσα σύμβουλος, JLL Hotels & Hospitality, ξεκίνησε ρωτώντας τους συμμετέχοντες στην ομάδα πώς άλλαξε η συμπεριφορά των ταξιδιωτών τα τελευταία χρόνια και πώς ανταποκρίνονται σε αυτές τις αλλαγές.

“Ένα πράγμα που μας εντυπωσίασε είναι μόνο η ανθεκτικότητα του ταξιδιώτη αναψυχής”, δήλωσε ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts. Οι ταξιδιώτες αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο, πρόσθεσε, αυξάνοντας τη ζήτηση για αυτό το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και ακόμη και το επόμενο έτος. Το δημογραφικό επίσης αλλάζει, είπε, με νεότερους, σπάνιους ταξιδιώτες να αναζητούν μοναδικές εμπειρίες.

“Όλοι πρέπει να τους εμπορευτούμε με διαφορετικό τρόπο – να ρίξουμε ένα ευρύτερο δίχτυ και να επεκτείνουμε τις διοχετεύσεις μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε αυτούς τους ανθρώπους”, είπε, σημειώνοντας ότι αυτοί οι ταξιδιώτες συχνά ασχολούνται λιγότερο με το branding. «Πρέπει να τα επαναφέρουμε στις μάρκες μας.»

Ο Jim Alderman, Διευθύνων Σύμβουλος του Radisson Hotel Group, δήλωσε ότι το επίκεντρο της εταιρείας του αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσει στο «προσεκτικό προσωπικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα» τόσο στα διαχειριζόμενα όσο και στα franchise ξενοδοχεία του και να σταθεροποιήσει οποιαδήποτε αναβαλλόμενη συντήρηση.

Ενώ τα ταξίδια αναψυχής κερδίζουν δυναμική, τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν χτυπήσει τον τελευταίο χρόνο και οι ξενοδόχοι έπρεπε να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους για να διατηρήσουν τις ομάδες.

«Η τεχνολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς προσελκύουμε τις ομαδικές επιχειρήσεις», δήλωσε ο Sloan Dean, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Remington Hotels. Η εταιρεία, πρόσθεσε, έχει αναπτύξει τρεις στρατηγικές για την προσέλκυση ομάδων: «Έχουμε εξελίξει το πώς πουλάμε, έχουμε αναπτύξει αυτό που πουλάμε και έχουμε εξελίξει τη σύναψή μας για αυτό που πουλάμε». Ο Remington χρησιμοποιεί εικόνες βίντεο και 360 μοιρών σε εικονικές περιηγήσεις για να δώσει στους σχεδιαστές συσκέψεων μια σαφή αίσθηση του χώρου. «Έτσι, πολλοί από τους σχεδιαστές συναντήσεων μας δεν έρχονται στο ξενοδοχείο», είπε. “Πραγματικά περπατούν με την τεχνολογία που έχουμε – κυρίως iPads – που τους δείχνει το χώρο.”

Η εταιρεία προωθεί επίσης τους εξωτερικούς της χώρους περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν και με πιο δημιουργικούς τρόπους, είπε ο Dean. «Αυτό είναι μέρος της εκ νέου φαντασίας να κοιτάζουμε το μέλλον. Πώς μπορούμε να βγάλουμε έσοδα από πράγματα που δεν κάναμε πριν; » Ο Remington ανανέωσε επίσης πλήρως το πρόγραμμα F&B με μενού που είναι πιο «πελατοκεντρικά» και βιώσιμα από τους παραδοσιακούς μπουφέδες, είπε. «Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να κρατήσουμε. Και ειλικρινά, είναι πιο κερδοφόρο ».

Ο Remington συνεργάστηκε επίσης με το AllSched, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους σχεδιαστές συσκέψεων να σχεδιάσουν τη διάταξη ενός χώρου εκδηλώσεων για κοινωνικές αποστάσεις από τον δικό τους υπολογιστή – «και στη συνέχεια μπορούμε να συνεργαστούμε με τις ομάδες για να το κάνουμε αυτό ζωντανό».

Πηγή: travelagentcentral.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...