Αυτά είναι τα Travel Trends για το 2021

Απομακρυσμένα μέρη, φύση και άγρια ​​ζωή, προορισμοί πιο κοντά στο σπίτι … αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που αναζητούν οι ταξιδιώτες.

Καθώς τα πράγματα σιγά σιγά επανέρχονται, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για το 2021.

Σύμφωνα με έκθεση της Airbnb, οι άνθρωποι θέλουν να επανασυνδεθούν με ασφάλεια και να ανακαλύψουν ξανά μέρη που βρίσκονται κοντά στα σπίτια τους. Η έκθεση βασίζεται στα ερευνητικά δεδομένα της πλατφόρμας Airbnb από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του 2021.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναζητούν κοντινά μέρη για να μείνουν σε αυτό θα μπορούσε να είναι μια απόδραση από τις πόλεις του μετρό.

Οι λίστες με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2021 περιλαμβάνουν κωμοπόλεις όπως Panchgani και Karjat στην Maharashtra, Manglore στην Karnataka, Manali στο Himachal Pradesh και Mukteshwar στο Uttrakhand.

Ορισμένοι παράγοντες που εξετάζουν οι άνθρωποι κατά την αναζήτηση είναι από απόσταση, καθαρότερος αέρας, ανοιχτοί χώροι και άγρια ​​ζωή.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες διαμένοντας σε μοναδικά καταλύματα Airbnb, αλλά προτιμούν να είναι κοντά στο σπίτι τους ή στις πόλεις τους. Η τάση διαμονής αντηχεί στους ταξιδιώτες, επισημαίνοντας την αιώνια ανάγκη του ανθρώπου για νέες εμπειρίες, είτε για σύντομες διαμονές είτε για διαμονή που είναι ένα μήνα ή περισσότερο.

Η πρόσβαση σε ήσυχες γωνίες σε πολυσύχναστες πόλεις, κοντά σε πάρκα και κήπους, το συναρπαστικό φυσικό περιβάλλον και οι ανοιχτοί χώροι είναι παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Οι ταξιδιώτες αναζητούν προορισμούς όπου μπορούν να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Οι επισκέπτες κοιτάζουν όλο και περισσότερο να ανακαλύπτουν ξανά τη μαγεία στις αυλές. Οι καθιερωμένοι προορισμοί καθώς και οι κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι βλέπουν ενδιαφέρον από ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν την αστική ζωή.

Μια βασική τάση που σημείωσε η έκθεση είναι ότι καθώς τα ταξίδια επανέρχονται, οι καταναλωτές ενδέχεται να προτιμούν τα συναρπαστικά και αναγεννητικά ταξίδια στην καρδιά των τοπικών κοινοτήτων. Οι βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές που είναι πιο κοντά σε απομακρυσμένες κοινότητες και τη φύση, όχι μόνο παρέχουν ώθηση σε αυτές τις κοινότητες και τα μέλη τους (αναδιανέμοντας τον οικονομικό αντίκτυπο των ταξιδιών), αλλά είναι προσιτές και αποτελούν μια μετασχηματιστική επιλογή που συμβάλλει σε μοναδικές και ατομικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το 2021, η εξ αποστάσεως διαβίωση θα συνεχίσει να καθορίζει τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις με την άνοδο με τους ταξιδιώτες να πονάνε για περισσότερη πρόσβαση σε ανοιχτούς χώρους, καθαρό αέρα και άγρια ​​ζωή.

Πολλοί ταξιδιώτες ενδέχεται να προτίθενται να εργαστούν από απόσταση σε ένα δωμάτιο με θέα, το 2021. Οι επιχειρηματίες μπορούν να εξερευνήσουν νέους κόμβους πιο κοντά στις επιχειρήσεις ή τους πελάτες τους.

Η Airbnb έχει τεκμηριώσει τις διαμονές επιχειρηματιών που αναζητούν έναν κόμβο για να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα, τους ψηφιακούς νομάδες που φιλοδοξούν να εργαστούν από οπουδήποτε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Συγγραφείς, μουσικοί, καλλιτέχνες και αθλητές αναζητούν όλο και περισσότερο διαμονή με ιδιωτικούς χώρους και αναζητούν προαστιακές ή αγροτικές περιοχές αντί για μεγάλες πόλεις.

Πηγή: outlookindia.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...