Μοναδική θεατρική παράσταση: «Οιδίπους Τύραννος»

Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, στην καρδιά της Αθήνας, στον πολιτιστικό χώρο ΑΘΗΝΑΪΣ, Αθηναίοι και επισκέπτες από όλη τη χώρα αλλά και από το εξωτερικό, μπορούν να απολαύσουν αρχαίο δράμα, «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, με αγγλικούς και γαλλικούς υπέρτιτλους.

Μια μοναδική θεατρική παράσταση που καθένας μπορεί να παρακολουθήσει και να αφουγκραστεί καλύτερα στον τόπο όπου γεννήθηκε το Δράμα και το Θέατρο.

Η τραγωδία «Οιδίπους Τύραννος» ανήκει στα αρτιότερα λογοτεχνικά κείμενα και ο Σοφοκλής με αυτή ανέδειξε το μεγαλείο της σκέψης και της δημιουργικότητας του.

Το έργο παραμένει κορυφαίο και έχει εμπνεύσει σημαντικές προσωπικότητες όπως τον Φρόιντ, τον Καβάφη, τον Ουόλε Σογίνκα και τον Άθολ Φούγκαρντ.

Η επαγγελματική θεατρική ομάδα “Φημονόη”, η ονομασία της οποίας προέρχεται από την κόρη του Απόλλωνα και την πρώτη Πυθία στο μαντείο των Δελφών, έχει όραμα να εμπνέει τους επισκέπτες και να διαδίδει το μήνυμα του Κλασικού Ελληνικού Πολιτισμού και Αρχαίου Δράματος σε Έλληνες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Από τις 30 Μαΐου 2019, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στην Αθήνα, μπορούν να χαρούν μια μοναδική εμπειρία στον καταπληκτικό χώρο της Αθηναΐδας, στο Βοτανικό, Καστοριάς 34, Τηλ.: 210 348 0000.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και συμπληρωματική πληροφορία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...