Εξερευνήστε το Ντουμπάι με το MyEmirates Pass

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της Emirates θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Ντουμπάι, απολαμβάνοντας σε όλη την πόλη τις μοναδικές προσφορές που τους προσφέρει το My Emirates Pass, το οποίο μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε αποκλειστική κάρτα μέλους.

Όσοι πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις31 Αυγούστου 2017 μπορούν να επωφεληθούν από μια μεγάλη γκάμα προσφορών οι οποίες ισχύουν σε μερικά από τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και οποιοδήποτε έγκυρο έγγραφο που ταυτοποιεί τα στοιχεία τους. Οι προσφορές στις πτήσεις προς Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι ξεκινούν από 419 ευρώ.

Με το My Emirates Pass, οι επιβάτες έχουν μοναδικές εκπτώσεις σε περισσότερα από 120 πολυτελή εστιατόρια του Ντουμπάι. Οι αποκλειστικές προσφορές αφορούν ακόμη μια σειρά από δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε γήπεδα golf ολυμπιακών διαστάσεων, σε εκπληκτικά θεματικά πάρκα και σε πολυτελή spa σε όλη την πόλη.

Με ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, καταστήματα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αγορών και κορυφαία εστιατόρια, μαγευτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, το Ντουμπάι προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να επισκεφθούν και  να θαυμάσουν από κοντά τα νεότερα, πιο ξεχωριστά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Dubai Parks and Resorts, το οποίο αποτελείται από τρία θεματικά πάρκα: Το Bollywood Parks™ Dubai, τοMOTIONGATE™ Dubai, καθώς και το πρώτο LEGOLAND® Parkκαι LEGOLAND® Water Park.

Η βάση της Emirates στο Ντουμπάι παρέχει απευθείας συνδέσεις μεπερισσότερες από 150 πόλεις σε 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του νέου προορισμού που εντάσσεται στο δίκτυο της εταιρίας, του Ζάγκρεμπ, η πτήση προς το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί εντός της εβδομάδας.

Η Emirates προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες εν πτήσει, με το διεθνές της πλήρωμα να προέρχεται από 135 διαφορετικές εθνικότητες, μιλώντας πάνω από 60 γλώσσες. Με θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια στην Business Θέση, οθόνες 13,3 ιντσών ενσωματωμένες σε κάθε θέση (οι μεγαλύτερες οθόνες αντίστοιχων προδιαγραφών στον κόσμο) και περισσότερα από 2.500 κανάλια on-demand στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ice Digital Widescreen, η Emirates προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από τιςοικογενειακές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν από επιβίβαση κατά προτεραιότητα σε όλα τα αεροδρόμια έως παιδικά γεύματα καθώς και ειδικές επιλογές ψυχαγωγίας για παιδιά στο ice, μοναδικά παιχνίδια και σετ δραστηριοτήτων Lonely Planet Kids.

Τέλος, η Emirates είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία ο στόλος της οποίας αποτελείται αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing777, αναβαθμίζοντας, έτσι, περαιτέρω την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες της, χάρη στα υπερσύγχρονα ευρείας ατράκτου αεροσκάφη της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...