My Cyprus Insider – Με Νέες Ειδικές Διαδρομές!

PrintΠροχωρώντας με γρήγορα βήματα με σκοπό να γίνει το πρώτο σημείο αναφοράς για νέες δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στην Κύπρο, η δίγλωσση ταξιδιωτική ιστοσελίδα My Cyprus Insider (mycyprusinsider.com) έθεσε σε λειτουργία μια νέα  κατηγορία θεματικών διαδρομών, δίνοντάς την ευκαιρία στους αναγνώστες να απολαύσουν διάφορες πτυχές του μεγαλείου του νησιού σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Μια εξειδικευμένη ομάδα με βαθιά γνώση του νησιού, έχει επιμεληθεί ξεχωριστά την κάθε διαδρομή. Οδηγώντας τους ταξιδιώτες εκτός της «πεπατημένης οδού», σε ένα ταξίδι να ανακαλύψουν την Κύπρο σε βάθος, οι διαδρομές δίνουν στους επισκέπτες μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να ζήσουν πολύ περισσότερα από τα δημοφιλή στέκια και τα αξιοθέατα που προωθούνται από τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Οι διαδρομές περιλαμβάνουν την διαδρομή «Γεύσεις της Κύπρου» που ξεναγεί τους επισκέπτες σε μια γκουρμέ εξερεύνηση γύρω από τις αγαπημένες μαγειρικές του νησιού; την διαδρομή «Κάλεσμα της Αρχαιότητας» για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και θέλουν να ανακαλύψουν την συναρπαστική ιστορία της Κύπρου, την διαδρομή «Ευδαιμονία της Παραλίας», που εξασφαλίζει μια περιήγηση στις καλύτερες παραλίες του νησιού, και την διαδρομή «Η πολύβουη πρωτεύουσα» που παρουσιάζει επιλεγμένες προτάσεις για δραστηριότητες στην Λευκωσία.

Σύντομα θα ενταχθεί στην ιστοσελίδα η διαδρομή «Η αγάπη για το κρασί», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να εντρυφήσουν στις Βακχικές απολαύσεις των καταπληκτικών δρόμων του κρασιού, καθώς και η διαδρομή «Κάλεσμα της Άγριας Φύσης», διεισδύοντας σε κάποια από τα φυσικά φαινόμενα των βουνών και της υπαίθρου της Κύπρου.

Η Ζωή Χριστοδουλίδου, συντάκτης του My Cyprus Insider δήλωσε: «Πολλοί ταξιδιώτες που φθάνουν στο νησί επιθυμούν έντονα να ξεφύγουν από τα παραδοσιακά και επιφανειακά αξιοθέατα και να ανακαλύψουν τι βρίσκεται πέρα από τις ανέσεις του ξενοδοχείου τους, να γνωρίσουν την αληθινή πλευρά της κυπριακής ζωής, την παράδοση και τον πολιτισμό. Αλλά πολύ συχνά, δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν ή πώς να οργανώσουν την εξερεύνηση της χώρας. Οι ειδικές μας διαδρομές έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να εξυπηρετούν μια σειρά από διαφορετικά γούστα, ενώ η καθεμία ξεναγεί τους επισκέπτες σε σημεία που απλά δεν γίνεται να μην επισκεφθούν. Είτε είναι καλοφαγάδες, είτε λάτρεις της ιστορίας, είτε λάτρεις της φύσης ή εξερευνητές πολιτισμών, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ότι τους ταιριάζει καθώς σχεδιάζουν τις διακοπές τους στο νησί».

Οι διαδρομές ποικίλουν σε διάρκεια από μία έως τρεις μέρες, οδηγώντας τους ταξιδιώτες σε ένα ταξίδι από το πρωί ως το βράδυ, και περιλαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές που εξασφαλίζουν την απόλαυση κάθε πλευράς της εξερεύνησής τους.

Διαθέσιμο επίσης και στα Αγγλικά και στα Ρωσικά, το My Cyprus Insider προσφέρει μια ξεχωριστή και εναλλακτική πληροφόρηση μιας πληθώρας διαφορετικών πτυχών της τοπικής ζωής του νησιού, περιλαμβάνοντας κοσμικά τοπικά εστιατόρια και μοντέρνα μπαρ της πόλης, κρυμμένα αγροτικά ειδυλλιακά μέρη και μυστικές παραλίες ή ιδιαίτερα μουσεία και πολιτιστικά δρώμενα.

Όλες οι κατηγορίες της ιστοσελίδας ανανεώνονται σε διαρκή βάση, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των ταξιδιωτών σύμφωνα με την κάθε εποχή του χρόνου. Οι αναγνώστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται  με συνεχείς ενημερώσεις μέσω των σελίδων του My Cyprus Insider σε facebook και twitter, καθώς και μέσα από ένα δωρεάν εβδομαδιαίο newsletter που αποστέλλεται σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες.

Βρείτε περισσότερα για τους νέους προορισμούς του My Cyprus Insider εδώ: mycyprusinsider.com/your-cyprus

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? The Baths of Aphrodite is the famous tourist destination Cyprus.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...