Τουριστικά γραφεία της Ισπανίας διοργανώνουν “Pokemon” εκδρομές


Οι Ισπανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, εκμεταλλευόμενοι το δημοφιλές παιχνίδι “Pokemon Go”, διοργανώνουν ταξίδια, ειδικά για όσους θέλουν να πιάσουν Pokemon. Τα ταξίδια γίνονται συνοδεία -έμπειρων με το παιχνίδι- οδηγών και παρά την τσιμπημένη τιμή τους, έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα!

ποκεμον

Συγκεκριμένα, η Junior Travel, ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Γρανάδας, διοργανώνει εκδρομές σε διάφορα μέρη της Νότιας Ισπανίας και στις μεγάλες πόλεις, όπως η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη, μόνο για τους ταξιδιώτες που θέλουν να πιάσουν Pokemon. Μάλιστα έβαλε αγγελία στην οποία ζητάει έμπειρους παίκτες του παιχνιδιού για να εργαστούν ως οδηγοί σε αυτές τις εκδρομές, και το ενδιαφέρον μέσα σε λίγες ημέρες ήταν τεράστιο. Αν και οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να είναι παίκτες που έχουν φτάσει τουλάχιστον στο επίπεδο 20, το γραφείο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 2.000 αιτήσεις για τη θέση!

Επίσης, το ταξιδιωτικό γραφείο Felices Vacaciones προσφέρει ένα «σαφάρι Pokemon Go» στις ΗΠΑ, ειδικά για τους λάτρεις του παιχνιδιού. Πρόκειται για μία εκδρομή 12 ημερών, η οποία στοιχίζει 1.695 ευρώ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις σε μεγάλες πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη.

Τέλος, το ταξιδιωτικό γραφείο Weekendesk προσφέρει τριήμερες “Pokemon” αποδράσεις σε διάφορα ξενοδοχεία στα ισπανικά παράλια.

Σχετικά Άρθρα