Η VIRTUOSO αποκαλύπτει το Top 10 Wanderlist Experiences για το 2020

Η επιλογή εμπνευσμένων εμπειριών της Virtuoso- η Wanderlist- θα κάνει ακόμη και τον πιο έμπειρο ταξιδιώτη να θέλει να ανανεώσει το διαβατήριό του.

Το 2020 Virtuoso Luxe Report, μια ετήσια έρευνα 20.000 ταξιδιωτικών συμβούλων, ενός ταξιδιωτικού δικτύου σε όλο τον κόσμο, υπογραμμίζει τις ιδέες και τις παρατηρήσεις για τα ταξίδια και τις τάσεις τους για το επόμενο έτος. Αναγνωρισμένη ως πρόβλεψη τάσης, η Έκθεση Luxe περιλαμβάνει συμβουλές ειδημόνων για τις δέκα πιο ασυνήθιστες και συναρπαστικές εμπειρίες για το 2020.

  1. Surfing στην εικονική Bondi Beach του Σίδνεϊ, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για πρώτη φορά. Το Bondi βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και είναι εξαιρετικά δημοφιλές τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες.
  2. Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 στο Τόκιο, που θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου. Η Ιαπωνία συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα στις τάσεις του 2020, και καταλαμβάνει την ίδια θέση σε δύο λίστες Luxe Report για παγκόσμιους και αναδυόμενους προορισμούς.
  3. Μεγάλη Μετανάστευση στην Τανζανία και την Κένυα, όπου εκατομμύρια ζέβρες, wildebeest και αντιλόπες διασχίζουν το τοπίο αναζητώντας φαγητό και νερό ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από αρπακτικά ζώα όπως λιοντάρια και κροκόδειλοι.
  4. Live like a local για ένα μήνα (ή περισσότερο) στην Ιταλία, τον κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό της Έκθεσης Luxe του 2020. Καθώς η αυθεντικότητα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του έτους, οι ταξιδιώτες μπορούν να βυθιστούν στον τρόπο ζωής αυτής της αγαπημένης χώρας.
  5. Υποστήριξη στις Μπαχάμες, ύστερα από τις καταστροφικές επιπτώσεις του τυφώνα Dorian, ο οποίος έπληξε σοβαρά το Grand Bahama και το νησί Abaco το Σεπτέμβριο. Ο τουρισμός περιλαμβάνει το 60% της οικονομίας του έθνους και τα έσοδα από τους επισκέπτες ενισχύουν τις προσπάθειες ανάκαμψης.
  6. Πετάξτε σε όλον τον κόσμο με ιδιωτικό τζετ, περνώντας από τους θρυλικούς προορισμούς όπως το νησί του Πάσχα, η Πέτρα, η Ιορδανία και το Ταζ Μαχάλ.
  7. Εξερευνήστε το παρθένο τοπίο της Ανταρκτικής. Η ήπειρος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προορισμός περιπέτειας στην Έκθεση Luxe 2020, αποδεικνύοντας ότι τα κρύα σημεία του πλανήτη μπορούν να είναι και cosy.
  8. Πλοηγηθείτε στο Κανάλι του Παναμά, μια εμπειρία ζωής. Αυτό το θαυμάσιο μηχανουργείο ενός αιώνα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από κοντά σε μια κρουαζιέρα, όπου το πλοίο διασχίζει το κανάλι.
  9. Ταξίδια με σιδηρόδρομο. 
  10. Επισκεφθείτε ένα ακατοίκητο νησί στην Τόνγκα για την απόλυτη απομάκρυνση από τους έντονους ρυθμούς. Αυτό το πολυνησιακό βασίλειο αποτελείται από 140 νησιά χωρίς κατοίκους, καθώς και ένα θαυμάσια ήπιο κλίμα και τροπικό τοπίο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...