Η fedHATTA παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την Ιορδανία!

Μετά τις επαφές με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βενέδικτο και την Επιτροπή του Ιορδάνη Ποταμού, η FedHATTA προχώρησε στην προβολή της Ιορδανίας, ως σημαντικού για την Ελλάδα θρησκευτικού προορισμού, μέσα από το αφιέρωμα στην κατηγορία «Προτεινόμενοι Προορισμοί» της ιστοσελίδας fedhatta.gr.

«Ένα μεγάλο μέρος από την ζωή του Ιησού εντοπίζεται στην Ιορδανία, έτσι όποιος πιστός πραγματικά θέλει να πραγματοποιήσει προσκύνημα αφιερωμένο στην θρησκεία του Χριστιανισμού και στα πιστεύω του, εκεί μπορεί να βρει πολλά σημαντικά αξιοθέατα», δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

«Αλλά πολύ ενδιαφέρον έχει και το ιστορικό και αρχαιολογικό υπόβαθρο αυτής της χώρας. Είναι μια χώρα με μακρά ιστορία, και αυτό για έναν σύγχρονο ταξιδιώτη, σημαίνει ‘μεγάλο ενδιαφέρον’. Οι «προτεινόμενοι προορισμοί» της FedHATTA έχουν σκοπό να προτείνουν προορισμούς που έχουν να προσφέρουν αυτό ακριβώς: ενδιαφέρον, εμπειρίες, γνώση, αναψυχή. Η Ιορδανία είναι μια χώρα – προορισμός για όσους εργάζονται για τον θρησκευτικό θεματικό τουρισμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...