Τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια στον κόσμο

Μία από τις σημαντικότερες πλευρές ενός ταξιδιού σε μία άλλη χώρα είναι η δοκιμή της τοπικής κουζίνας. Μάλιστα κάποιοι ταξιδιώτες υποστηρίζουν ότι επιλέγουν τους ταξιδιωτικούς προορισμούς τους με βάση την τοπική κουζίνα και τα εστιατόρια, γεγονός που συνεπάγεται ότι – δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού στο χώρο – ένα εστιατόριο για να είναι επιτυχημένο, όχι μόνο πρέπει να σερβίρει πιάτα αρίστης ποιότητας, χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά προϊόντα, αλλά πρέπει και να έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα, ένα concept που θα το διαχωρίζει από τα υπόλοιπα εστιατόρια της αγοράς. Ξεχωρίσαμε 7 εστιατόρια στο κόσμο, που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους και προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές εμπειρίες.

Labassin Waterfall Restaurant, Philippines

Το Labassin Waterfall Restaurant προφέρει παραδοσιακό φιλιππινέζικο φαγητό, δίπλα σε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη. Τα έπιπλα του εστιατορίου είναι από bamboo, ώστε να ταιριάζουν με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

labassin-waterfall-restaurant-in-philippiness-5

El Diablo, Spain

Το ψήσιμο έχει πάει σε άλλο επίπεδο στο μοναδικό Ισπανικό εστιατόριο El Diablo, καθώς το φαγητό ψήνεται σε ένα ηφαίστειο! Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν το φαγητό που μαγειρεύεται από τη λάβα, ενώ απολαμβάνουν την πανέμορφη θέα από το ηφαίστειο.

el_diablo

Ninja Restaurant, New York

Για τους λάτρεις της Ασιατικής ιστορίας, το Ninja Restaurant αποτελεί ιδανική γαστρονομική επιλογή. Είναι διακοσμημένο σαν μεσαιωνικό Ιαπωνικό χωριό, ενώ οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι ninjas, δημιουργώντας ένα χώρο διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

061003ninja_560

Grotta Palazzese Restaurant, Italy

Η εσωτερική διακόσμηση του Grotta Palazzese Restaurant χαρακτηρίζεται από λιτότητα, απλό design, χωρίς υπερβολές, με πρωταγωνιστές την Ιστορία και τη Φύση. Ζωντανή απόδειξη του παρελθόντος, που μας μεταφέρει στη αίγλη μιας άλλης εποχής, χωρίς να στερείται τις σύγχρονες ανέσεις. Η αρχιτεκτονική της Φύσης και η ανθρώπινη φαντασία δημιούργησαν ένα υπέροχο Ναό Γεύσεων. Τα αρώματα της θάλασσας και οι ήχοι των κυμάτων συνθέτουν ένα ασύγκριτα ρομαντικό σκηνικό, ενώ θαλασσινές μεσογειακές γεύσεις και παραδοσιακά τοπικά πιάτα, σε συνδυασμό με ποικιλία Ιταλικών κρασιών, αποτελούν και τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του εστιατορίου.

[Διαβάστε περισσότερα για: Εστιατόρια …σε σπηλιά]

L

Le Jules Verne Restaurant, France

Στο εστιατόριο Le Jules Verne βρίσκεται στον Πύργο του Eiffel. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί πιάτα της γαλλικής κουζίνας, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα.

slide1-en

Tree Pod at Soneva Kiri Restaurant, Thailand

Στο εστιατόριο Tree Pod at Soneva Kiri ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το φαγητό του, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία της Φύσης, καθώς το εστιατόριο βρίσκεται μέσα σε μία τεράστια φωλιά πουλιού, που κρέμεται από ένα δένδρο!

Treepod_Soneva_Kiri_Suspended_Dining_Pod_Thailand_5

Ithaa Restaurant, Maldives

Το Ithaa Restaurant (σημαίνει Μητέρα των Μαργαριταριών), το υποθαλάσσιο εστιατόριο που έχει διακριθεί για την Ευρωπαϊκών γεύσεων κουζίνα του και για την αναρίθμητη λίστα του με κρασιά, βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, χαρίζοντας μία εκπληκτική πανοραμική θέα του βυθού. Οι γεύσεις δένουν απόλυτα στον πανέμορφο κόσμο του βυθού, που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

[Διαβάστε περισσότερα για: Ithaa Restaurant: Εστιατόριο …στο Βυθό της θάλασσας]

H3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...