Πώς να εξασφαλίσετε τουρισμό όλο τον χρόνο;

Πώς επηρέασε η κρίση της πανδημίας τη δραστηριότητά σας;
Είστε κι εσείς μια από τις πληττόμενες επιχειρήσεις του τουρισμού;

Τα τελευταία δύο χρόνια ο κορονοϊός συντάραξε συθέμελα την οικονομία κι ένας από τους πλέον πληττόμενους κλάδους ήταν ο τουρισμός. Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε αργά λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, ενώ η μετακίνηση των ταξιδιωτών έγινε αρκετά δυσκολότερη. Όλοι αυτοί οι αυξημένοι έλεγχοι ασφαλείας, αλλά και ο φόβος μετάδοσης της νόσου ήταν για πολλούς ένας αποτρεπτικός παράγοντας που τους εμπόδιζε να ταξιδέψουν.

Τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα με τον εμβολιασμό, το ζήτημα είναι να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος επιμηκύνοντας την τουριστική περίοδο. Μια καλή ιδέα για να το πετύχετε αυτό είναι να επενδύσετε στον συνεδριακό τουρισμό.

Ο συνεδριακός τουρίστας ξοδεύει περισσότερα

Έχει παρατηρηθεί ότι ο συνεδριακός τουρίστας δαπανά 3-7 φορές περισσότερα χρήματα από τον απλό τουρίστα. Το γεγονός αυτό από μόνο του μας δείχνει ότι τα συνέδρια ως μορφή θεματικού τουρισμού είναι ένα πεδίο που αξίζει να επενδύσουν οι τοπικοί φορείς μετά από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Στη διοργάνωση ενός συνεδρίου εμπλέκονται πολλές ειδικότητες της τοπικής οικονομίας. Πολλά από αυτά τα επαγγέλματα είναι εποχικά και μια έντονη συνεδριακή δραστηριότητα που διαδέχεται την τουριστική περίοδο κατά τους φθινοπωρινούς ή προηγείται αυτής κατά τους ανοιξιάτικους μήνες μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός καλού εισοδήματος για περισσότερο καιρό μέσα στο έτος.

Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί ιδανική επιλογή και για την περιφέρεια, καθώς οι τοπικοί φορείς μπορούν έτσι να αναδείξουν τον τόπο τους και να καθιερωθούν ως περαιτέρω νέοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στη συνείδηση των επισκεπτών.

Συνεργαστείτε με επαγγελματίες

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες διερμηνείς συνεδρίων και μπορούμε να σας στηρίξουμε κατά τον σχεδιασμό του εγχειρήματός σας. Ενδεικτικά παρέχουμε:

  • Υπηρεσίες διερμηνείας (ταυτόχρονη ή διαδοχική) για την εκδήλωσή σας (διά ζώσης)
  • Εξ αποστάσεως διερμηνεία για online εκδηλώσεις
  • Εξασφάλιση ομάδας διερμηνέων για ευρεία γκάμα γλωσσών
  • Βοήθεια για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού ή διαδικτυακής πλατφόρμας, αν χρειαστεί
  • Εξειδικευμένες μεταφράσεις για το υλικό του συνεδρίου ή για την εμπορική του προώθηση σε φορείς τους εξωτερικού

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@translationembassy.com

Επισκεφτείτε μας στη σελίδα: www.translationembassy.com

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...