Η Mideast Travel Worldwide κορυφαία εταιρεία DMC της Ευρώπης και της Ελλάδας

Η Mideast Travel Worldwide βραβεύτηκε ως κορυφαία Destination Management Company (DMC) της Ευρώπης και της Ελλάδας στα φετινά World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Σε ένα υπέρλαμπρο γκαλά που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. Έπειτα από την ιστορική διάκρισή της ως “World’s Leading Destination Management Company” το 2018 από τον ίδιο θεσμό, η Mideast Travel βραβεύτηκε ως Europes Leading Destination Management Company (DMC) για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ παράλληλα διακρίθηκε με τον τίτλο Greeces Leading Destination Management Company 2019, για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Τα βραβεία-«τρόπαια», που αντικατοπτρίζουν την εξειδίκευση της Mideast Travel Worldwide στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης, ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας, παρέλαβαν από τα World Travel Awards™ η κα Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director, και η κα Μαρία Μούσμπε, General Manager του ομίλου.

Τα World Travel Awards™, τα επονομαζόμενα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκαν φέτος για 26η συνεχή χρονιά και αποτελούν τον πλέον παγκοσμίως αναγνωρίσιμο και αναγνωρισμένο θεσμό που αντανακλά την απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετέχει μόνο η αφρόκρεμα της τουριστικής βιομηχανίας και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που καταφέραμε να διακριθούμε στα World Travel Awards και να σκαρφαλώσουμε και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν και αναγνωρίζουν την αδιάκοπη εργασία της ομάδας μας, τη δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας και το πάθος που χαρακτηρίζει κάθε κομμάτι της δουλειάς μας. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για περισσότερα από 35 χρόνια.»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...