Ενημέρωση για μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στις οργανωμένες εκδρομές.

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού με σημερινή αναλυτική ενημέρωση προς τα μέλη της τουριστικά γραφεία και επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων επιθυμεί να καθησυχάσει την τουριστική και ταξιδιωτική κοινότητα της χώρας και να ενημερώσει υπεύθυνα για τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ.

Ειδική αναφορά γίνεται στις προτεινόμενες προφυλάξεις για τη μεταφορά επιβατών με τουριστικά λεωφορεία ώστε να μην επηρεαστούν ούτε κατ’ ελάχιστο οι δραστηριότητες των τουριστικών γραφείων και των οργανωμένων ταξιδιών.

Οι οδηγίες πρόληψης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό και λοιπά λοιμώδη νοσήματα υπάρχουν διαθέσιμες στις ακόλουθες ιστοσελίδες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

https://eody.gov.gr/

https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metadotika-kai-mh-metadotika-noshmata/c388-egkyklioi/6652-odhgies-prostasias-apo-anapneystikh-loimwksh-apo-to-neo-koronaio

Σε περίπτωση που κοινοποιηθούν στην ΓΕΠΟΕΤ οποιαδήποτε επιπλέον μέτρα πρόληψης θα εκδοθεί σχετική ενημέρωση.

Σε κάθε περίπτωση εκτίμηση της Ομοσπονδίας είναι ότι η κατάσταση είναι απολύτως διαχειρίσιμη εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...