Το Beleon Tours βραβεύτηκε ως Greece’s Leading Travel Agency 2017

Η τουριστική εταιρεία Beleon Tours βραβεύτηκε από την World Travel Awards (WTA), ως Greece’s Leading Travel Agency 2017.

Τα 15 έτη μίας επιτυχημένης πορείας στο χώρο του τουρισμού, η εντυπωσιακή ανάπτυξη από ένα μικρό ταξιδιωτικό πρακτορείο, που ασχολούταν με έναν προορισμό, σε ένα Όμιλο, που προσφέρει διακοπές σε πενήντα χώρες παγκοσμίως, καθώς και μία εκτενής λίστα συνεργατών και οι δεκάδες χιλιάδες πιστοί τουρίστες είναι επαρκείς λόγοι για να αποκτηθεί ο τίτλος «το καλύτερο από το καλύτερο». Και ο ανεπίσημος αυτός τίτλος είναι τώρα επικυρωμένος από την 24th ετήσια απονομή World Travel Awards, στην οποία η Beleon Tours βραβεύτηκε ως Greece’s Leading Travel Agency 2017!

Το «Χρυσό αγαλματίδιο» του WTA, που ως οργανισμός συχνά αναφέρεται ως τα «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» απονεμήθηκε στην διοίκηση του Ομίλου Beleon Group στον κο Λεωνίδα Δημητριάδη και στην κα Μπέλλα Αζωίδου κατά τη διάρκεια του Gala 2017 στην Αγία Πετρούπολη στην ιστορική μαρμάρινη αίθουσα στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας.

«Αισθάνομαι υπερηφάνεια και χαρά γιατί τo έργο μας δεν πέρασε απαρατήρητο και αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της Εταιρείας στο σύνολό της αλλά και κάθε εργαζόμενου ατομικά» σχολίασε η αντιπρόεδρος του ομίλου Beleon Group κα. Μπέλλα Αζωίδου προσθέτοντας: «Η αναγνώριση μας σε διεθνές επίπεδο μας έδωσε ένα ισχυρό κίνητρο για περαιτέρω εξέλιξη». Ο Πρόεδρος του Ομίλου μας σημείωσε ότι το βραβείο Beleon Tours είναι ένα εξαιρετικό δώρο για την επερχόμενη 15η επέτειο της Εταιρείας.

«Η διάκριση μας στο WTA 2017 από τη μία πλευρά είναι μια μεγάλη χαρά, από την άλλη αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη. Δεν σκοπεύουμε να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας, αντιθέτως, στόχος μας είναι να εξελιχθούμε εμπλουτίζοντας τον κατάλογο των υπηρεσιών με νέες και βελτιώνοντας τις ήδη υπάρχουσες», τόνισε η κ. Αζωίδου, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη του Ομίλου Beleon, όπως και όλη η δραστηριότητα από την ίδρυσή του από το 2003, θα προχωρήσει σύμφωνα με το όραμα του.

Kαι κατέληξε: «Εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού του Ομίλου Beleon Group θα θέλαμε να εκφράσουμε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες και στους συνεργάτες, που μας ψήφισαν, για μας στο WTA 2017. Αγαπητοί φίλοι, η νίκη μας δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την υποστήριξή σας, άρα είναι και δική σας»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...