Φθινοπωρινές κρουαζιέρες με… γεύσεις και αρώματα


«Ιστορίες Ελληνικής Οινογαστρονομίας» από το Σεπτέμβρη μέχρι και το Νοέμβρη, στις 3 ήμερες, 4 ήμερες και 7 ήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

gastronomic-dining          mastiha-experience-on-board

Η CelestyalCruises, αναλαμβάνει να μυήσει τους επιβάτες της στην ελληνική οινογαστρονομία, ξεκινώντας με μαθήματα οινογνωσίας(12 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου)στις κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου»με τοCelestyalOlympia, με προορισμούς Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Tο Κτήμα Μερκούρη θα αναλάβει την περιήγηση των επιβατών στα «άδυτα» του καλού κρασιού με προτάσεις που φέρουν την ποιοτική και γνωστή υπογραφή του.Παράλληλα, όμως, οι 7 ήμερες κρουαζιέρες τουCelestyalCrystalτο Σεπτέμβριο, με προορισμούς Κωνσταντινούπολη, Κουσάντασι, Σαντορίνη, Άγιο Νικόλαο, Ρόδο, Σύμη, Χίο και Μύκονο,είναι αφιερωμένες σε δύο αμιγώς ελληνικά προϊόντα, τη Μαστίχα Χίου (16/09 και 30/09) και στο Ελληνικό Ελαιόλαδο (09/09 και 23/09).

Το mastiha shop, λοιπόν, θα παρουσιάσει τα προϊόντα του και θα «προκαλέσει» τους παρευρισκόμενους σε γευστικές δοκιμές. Αντίστοιχα, η GAEA, κορυφαία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στις ελιές και τα παράγωγά της, θα συμβουλεύσει με τον πιο διαδραστικό τρόπο, το «HotPotatoTest», για το πώς ξεχωρίζουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Αυθεντικά ελληνικά ηδύποτα, όπως ούζο, τσίπουρο και λικέρ θα δοκιμάσουν οι επιβάτες στις κρουαζιέρες τουCelestyalOlympiaστις 5 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Επίδειξη των δημοφιλέστερων ποικιλιών των Ελληνικών κρασιών και «πάντρεμα» με τα Αιγαιοπελαγίτικα τυριά, συνοδευόμενη από οινογευσία «μετά μουσικής» θα απολαύσουν οι επιβάτες του Celestyal Olympia που έχουν επιλέξει συγκεκριμένα τις κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου» στις 23/09, 26/09 και 21/10. Συγχρόνως, διευρύνοντας την εμπειρία για τους επιβάτες του πλοίου,η CelestyalCruisesέχει προγραμματίσει την παρασκευή ελληνικής πίτας και ζυμαρικών στην 4 ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» (19 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου), ενώ παράλληλα, ο Kρις Αθανασιάδης, Chef και ιδιοκτήτης του Nice n Easy θα επιβιβαστεί στις 23 Σεπτεμβρίου για να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους με τις δημιουργίες του.

Η συγκεκριμένη σειρά θεματικών κρουαζιέρων,γίνεται σε συνεργασία με τον κ.Γ. Καλώστο, food and travelconsultant.

Τέλος, μια απολαυστική γεύση της ελληνικής κουζίνας θα λάβουν οι επιβάτες στα πλοία της CelestyalCruisesστις 7 και 14 Οκτωβρίου από την επιτυχημένη Ελληνίδα blogger, Two Minutes Angie, με την ίδια να παρουσιάζει εν πλω  γνωστά ελληνικά πιάτα. Σημειώνεται, ότι στις 9 Σεπτεμβρίου το CelestyalOlympia θα βρίσκεται σε εορταστική διάθεση, καθώς η 3 ήμερη κρουαζιέρα θα είναι αφιερωμένη στα ελληνικά πανηγύρια. Θα μαγειρευτούν τοπικές ελληνικές συνταγές και όπως ακριβώς συμβαίνει στα πανηγύρια, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικρά αναμνηστικά δώρα.

Γνωρίζοντας καλά την ελληνική οινογαστρονομία, η Celestyal Cruises, έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα των κρουαζιέρων του Φθινοπώρου,αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την έννοια της «Φιλοξενίας» με το νόημα και τη σημειολογία που της απέδιδαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Συνεπώς, οι Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας της Celestyal Cruisesολοκληρώνονται  τους δύο πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, με πλούσιες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και αυθεντικές εμπειρίες για τους επιβάτες.

Σχετικά Άρθρα