Συνάντηση FEDHATTA με τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ


Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ για τα ασφαλιστικά θέματα του ΤΑΝΤΠΟΑΕΕ που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου των τουριστικών γραφείων είχαν την Πέμπτη 04/08/16 οι εκπρόσωποι της FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων).

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας , κ.κ. Λύσανδρος Τσιλίδηςκαι Στάθης Σκρέτας, καθώς και το Μέλος του Δ.Σ κ. Γιώργος Παλιούρας, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με το Διοικητή, κ. Δημήτρη Τσακίρη και τον Υποδιοικητή κ. ΔημήτρηΧριστοφορίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το αίτημα για Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους του ΤΑΝΠΤΟΑΕΕ καθώς και γενικότερα κλαδικά θέματα ασφάλισης.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΕ διαβεβαίωσε ότι γίνεται προσπάθεια ενοποίησης και ηλεκτρονικής καταγραφής του Μητρώου Ασφαλισμένων του ΤΑΝΤΠ, με στόχο από 01/01/2017, να υπάρχουνηλεκτρονικές υπηρεσίες και για τους ασφαλισμένους του κλάδου των τουριστικών γραφείων και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα επιμέρους κλαδικά αιτήματα.

OAEE_hatta

Σχετικά Άρθρα