Η CLIA ανοίγει τις υποψηφιότητες για τα Hall of Fame Cruise Industry Awards 2018 

Οι υποψηφιότητες είναι τώρα ανοικτές για τα Βραβεία για τη Βιομηχανία Κρουαζιέρας της Cruise Lines International (CLIA). Αυτή η ετήσια εκδήλωση αναγνωρίζει άτομα και οργανώσεις με σημαντική συμβολή στη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν από όλους τους μεμονωμένους πράκτορες CLIA του 2018, από τα μέλη ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς και από την επιτροπή εμπορικών σχέσεων CLIA και τα μέλη της CLIA STARBoard.

Τα βραβεία θα δοθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

Elite Cruise Counselor of the Year: Απονέμεται σε έναν μεμονωμένο πράκτορα που έχει επιδείξει τη δέσμευσή του για επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της επίτευξης του Elite Cruise Counsellor ή του Elite Cruise Counsellor Scholar status – της κορυφαίας πιστοποίησης της CLIA με τις απαιτούμενες απαιτήσεις πωλήσεων.

Travel Agency Innovator: Δίνεται σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο CLIA, το οποίο έχει επιδείξει καινοτομία στην προσέγγισή του για την προώθηση της κρουαζιέρας και την αύξηση των πωλήσεων ταξιδιών κρουαζιέρας.

Lifetime Achievement Award: Απονέμεται σε ένα άτομο από οποιαδήποτε πτυχή της βιομηχανίας κρουαζιερόπλοιων που υποστηρίζει τα ταξίδια κρουαζιέρας και έχει κάνει αξιόλογες θετικές συμβολές στη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων.

“Τα βραβεία Hall of Fame της CLIA μας δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα άτομα που συμβάλλουν σημαντικά στη βιομηχανία κρουαζιέρας”, δήλωσε ο Cindy D’Aoust, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CLIA. “Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ομάδα των μέχρι τώρα υποψηφίων και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα συμμετάσχει στη λίστα των νικητών φέτος”.

Οι υποψήφιοι που επιλέγονται θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση γκαλά στις 19 Απριλίου 2018 στο συνέδριο της CLIA Cruise360. Το Cruise360 θα πραγματοποιηθεί στις 18-23 Απριλίου 2018 στο Greater Fort Lauderdale/Broward County Convention Center.

Περισσότερες πληροφορίες: www.cruising.org/awards

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...