Δυναμική και Ουσιαστική η Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ

2_smallΟι επίσημοι καλεσμένοι της Γ.Σ. του ΗΑΤΤΑ

 

 

 

Ο Πρόε6_smallδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδης με την Αν. Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κυρία Έ. Κουντουρά τιμούν τον πρ. Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ , πρ. Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, πρ. Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και βεβαία τον 1ο Υπουργό Τουρισμού, κ. Νίκο Σκουλά

 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναλύθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου για το 2015, αλλά και τα επίκαιρα και σημαντικά θέματα και οι στόχοι και η δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την δυναμική προβολή των Μελών του σε διεθνές επίπεδο καθώς και τον στόχο για 12 μήνες τουρισμό, τη δρομολόγηση της πολυαναμενόμενης μετατροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου σε Τουριστικό, καθώς και την συγκρότηση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού «Fed Hatta», μιας πρωτοβουλίας του Συνδέσμου που υλοποιείται μετά από δεκαετίες προετοιμασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...