Ανακοινώθηκε η συμφωνία συνεργασίας TUI- Ryanair – Ανοίγει ο δρόμος για δυναμικά πακέτα

Με τη συμφωνία αυτή, όλες οι πτήσεις της Ryanair θα είναι σύντομα διαθέσιμες με την TUI και θα μπορούν να συνδυαστούν με ταξιδιωτικές προσφορές από τον αερομεταφορέα. Αυτό σημαίνει ότι η TUI θα μπορεί να προσφέρει στους μεμονωμένους ταξιδιώτες επιμέρους υπηρεσίες (δυναμικά πακέτα) για ταξίδια στην πόλη και για σύντομα ταξίδια. Παράλληλα, οι πρόσθετες πτήσεις μπορούν να ενσωματωθούν σε πακέτα διακοπών της TUI.

Οι πτήσεις της Ryanair ως μέρος των ταξιδιών της TUI πρόκειται να εισαχθούν σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες. Καλύπτουν «όλες τις διαδρομές που σχετίζονται με τον τουρισμό» και μπορούν να συνδυαστούν με τις προσφορές ξενοδοχείων του φορέα εκμετάλλευσης τόσο στο ταξιδιωτικό γραφείο όσο και στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την TUI, η συνεργασία με τη Ryanair θα ωφελήσει πρωτίστως τη βρετανική αγορά με τη μάρκα First Choice, η οποία επανέκαμψε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ποικιλία και η συχνότητα των προσφορών πτήσεων θα επεκταθεί σημαντικά εκεί. Η First Choice, τονίζει η TUI. προσφέρει μια σειρά από ταξίδια σε θέρετρα πέντε αστέρων και άλλα ξενοδοχειακά καταλύματα, αεροπορικές εταιρείες premium και χαμηλού κόστους, καθώς και ενδιαφέρουσες και μοναδικές εμπειρίες.

H ΤUI γίνεται πλέον ο τρίτος εγκεκριμένος συνεργάτης OTA της Ryanair, μαζί με τις Loveholidays και Kiwi.

Η TUI θα εμφανίζει τους ναύλους της Ryanair χωρίς κρυφές προσαυξήσεις και θα παρέχει τις σωστές λεπτομέρειες επικοινωνίας με τον πελάτη και πληρωμής στην αεροπορική εταιρεία.

Οι πελάτες της εταιρείας θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τα ευέλικτα προγράμματα πληρωμών και την προστασία Atol, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιπλέον πτήσεις διαθέσιμες ετησίως μέσω της Ryanair.

Δεν θα χρειάζεται πλέον να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών της Ryanair, κάτι που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν οι μη εξουσιοδοτημένοι πελάτες των «πειρατών» OTA, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Οι πτήσεις της Ryanair συμπληρώνουν την ήδη εκτεταμένη και αυξανόμενη γκάμα των πτήσεων της TUI και τις υπάρχουσες συνδέσεις με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Ο επικεφαλής στρατηγικής του Ομίλου TUI και διευθύνων σύμβουλος των εμπειριών διακοπών Peter Kruger δήλωσε:

«Η νέα συμφωνία ακολουθεί τη στρατηγική του ομίλου για μεγαλύτερη… [Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:epirusgate.gr]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...