Πως να καταχωρήσετε το ταξιδιωτικό πρακτορείο σας στο TripAdvisor (Βήμα-Βήμα)

Η παρουσία σας στο TripAdvisor θα αυξήσει την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα μεγάλο, εξειδικευμένο κοινό και θα σας παρέχει πρόσβαση σε πολλά δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ. Η διαδικασία της καταχώρισης είναι εύκολη.

Καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα μπορούν να καταχωρηθούν στο TripAdvisor δωρεάν.

Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία καταχωρούνται στην τρίτη κατηγορία, στα αξιοθέατα: Δεν καταχωρείτε το ταξιδιωτικό πρακτορείο αλλά τη συγκεκριμένη δραστηριότητα / εκδρομή που προσφέρετε!

Το TripAdvisor καταχωρεί μόνιμα σημεία ενδιαφέροντος για τους τουρίστες, εποχιακές ή βραχυπρόθεσμες δραστηριότητες (π.χ. λαϊκές αγορές, υπαίθριες αγορές), εταιρείες που δραστηριοποιούνται μόνο μέσω web ή υπηρεσίες, όπως μαθήματα ή υπηρεσίες πληροφόρησης, μπορούν να καταχωριστούν ως πόροι αλλά όχι ως αξιοθέατα. Συμπεριλαμβάνονται οι καταχωρίσεις επιχειρήσεων ενοικίασης εξοπλισμού για δραστηριότητες που σχετίζονται με σπορ, όπως οι εταιρείες ενοικίασης ποδηλάτων, σανίδων του σερφ και σκούτερ. Δεν καταχωρούνται γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού (όπως κινητά τηλέφωνα, tablet και μονάδας GPS) ή προσωπικών αντικειμένων (όπως καροτσάκια για μωρά, ομπρέλες παραλίας και φωτογραφικές μηχανές).

Οι εταιρείες που προσφέρουν ιδιωτικές εκδρομές μπορούν να συμπεριληφθούν σε καταχώριση, αν:

  • Η εταιρεία προσφέρει ημερήσιες εκδρομές (όχι ολονύχτιες ή πολλών ημερών).
  • Η εταιρεία διαθέτει άδεια/είναι αναγνωρισμένη από τις τοπικές δημοτικές ή τουριστικές αρχές.
  • Η εταιρεία διαθέτει ιστοσελίδα.
  • Η λέξη «Ιδιωτικός» εμφανίζεται στο όνομα της καταχώρισης.
  • Για ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες, οι προγραμματισμένες ώρες αναχώρησης, το σημείο αναχώρησης και οι προορισμοί (εφόσον ισχύουν) πρέπει να παρέχονται στον ιστότοπο ή σε έντυπο φυλλάδιο.

Βήμα – Βήμα η διαδικασία καταχώρησης ενός αξιοθέατου:

Βήμα 1

Υπάρχουν δύο τρόποι καταχώρησης ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου: είτε να ζητήσει την καταχώριση ένας εκπρόσωπος της επιχείρησης, είτε να γράψει ένας χρήστης του TripAdvisor κριτική για την επιχείρηση, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία καταχώρισης.

Προτού ζητήσετε μια καταχώριση, μεταβείτε στη σελίδα  www.tripadvisor.com.gr/Owners για να δείτε μήπως η επιχείρησή σας έχει προστεθεί ήδη από κάποιον ταξιδιώτη στο TripAdvisor. Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησής σας στο πλαίσιο. Εάν εμφανιστεί στην αναπτυσσόμενη λίστα των αποτελεσμάτων, τότε ένας ταξιδιώτης έχει ήδη εκκινήσει τη διαδικασία καταχώρισης. Επιλέξτε την επιχείρησή σας από την αναπτυσσόμενη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Διεκδικήστε την επιχείρησή σας» για να επιβεβαιώσετε ότι συνδέεστε με την επιχείρηση. Εάν η επιχείρησή σας είναι ήδη καταχωρημένη, πρέπει να διεκδικήσετε αυτήν την καταχώριση αντί να δημιουργήσετε καινούργια.

Εάν η επιχείρησή σας ΔΕΝ είναι καταχωρημένη, τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 2

Μπαίνετε στην ιστοσελίδα: www.tripadvisor.com.gr/GetListedAttraction

(Εάν θέλετε, αλλάζετε τη γλώσσα στα Ελληνικά πατώντας στη σημαία πάνω-δεξιά της σελίδας)

Βήμα 3

Συμπληρώνετε τα παρακάτω στοιχεία:

Untitled-1

Πατάτε επόμενο και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία στο Βήμα 4

Βήμα 4

tripadvisor -2β tripadvisor -3β

Βήμα 5

Πατάτε Υποβολή και εντός ολίγων ημερών θα ενημερωθείτε για την καταχώρηση

tripadvisor

Αφού ζητήσετε μια καταχώριση, οι συντάκτες του TripAdvisor θα επαληθεύσουν τα στοιχεία σας και θα επιβεβαιώσουν ότι η επιχείρησή σας πληροί τα κριτήρια για τον τύπο που έχετε επιλέξει. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 5 εργάσιμες ημέρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...