Πώς το Online booking θα αλλάξει το ταξιδιωτικό πρακτορείο σας;

Εάν αναρωτιέστε -εάν πρέπει να εντάξετε στην ιστοσελίδα σας σύστημα Online κράτησης-, δείτε πρώτα πόσα οφέλη έχει για μια επιχείρηση, και ίσως μετά να μην ξανααναρωτηθείτε.

1. Αύξηση πωλήσεων

Ειδικά όταν -εκτός από τη δυνατότητα κράτησης- δίνετε και τη δυνατότητα Online πληρωμής, διευρύνετε το πελατολόγιο σας, καθώς υπάρχουν πελάτες, που προτιμούν τη διαδικτυακή κράτηση και πληρωμή.

2. Διαφοροποίηση

Κάθε επιχείρηση είναι σημαντικό -εάν θέλει να ξεχωρίσει- να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, και αυτό θα το καταφέρει μόνο εάν προσφέρει το κάτι παραπάνω.

3. Καλύτερη Οργάνωση

Καθώς θα γνωρίζετε από νωρίς πόσα άτομα να περιμένετε στο ταξίδι σας, θα είστε και καλύτερα προετοιμασμένοι, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να διοργανώνετε μια ταξιδιωτική εμπειρία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κοινού σας.

4. Καλύτερη ενημέρωση

Εάν διοργανώνετε προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά έχετε να διαχειριστείτε μεγάλο όγκο ταξιδιωτών, η Online κράτηση, που θα συνοδεύεται από ερωτηματολόγιο προτιμήσεων, θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλυτώσει από χρονοβόρα τηλέφωνα και Email. Ακόμη και αν τα πακέτα διακοπών σας είναι μαζικά και χωρίς δυνατότητα εξατομίκευσης, οι πληροφορίες που θα συλλέξετε, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στους οδηγούς του ταξιδιού, καθώς έτσι θα μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους ή να προσθέσουν / αφαιρέσουν κάποια στοιχεία.

5. Σωστότερη αξιοποίηση χρόνου

Όταν όλα γίνονται διαδικτυακά, τότε όλα σας τα αρχεία ενημερώνομαι αυτόματα, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να προσθέσετε τις πληροφορίες -μία προς μία- χειροκίνητα. Έτσι γλυτώνετε σημαντικό χρόνο, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να βελτιώσετε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...