Ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2018 για το νέο εγχείρημα της Thomas Cook στην Κω

της Στεφανίας Σούκη, newmoney.gr*

Ψήφο εμπιστοσύνης στον προορισμό της Κω δίνει ο όμιλος της Thomas Cook και σκοπεύει να φέρει στο νησί περισσότερους Βορειοευρωπαίους τουρίστες.

Ο λόγος για το νέο Sunprime Pearl Beach το οποίο πρόκειται να ανοίξει στο Μαρμάρι της Κω τον Ιούλιο του 2018, μέσω του Ving Group (του βραχίονα της Thomas Cook της Βόρειας Ευρώπης σε Σουηδία και Νορβηγία) και θα απευθύνεται σε ενήλικες πελάτες οι οποίοι προτιμούν να ταξιδεύουν χωρίς παιδιά. Ο όμιλος θεωρεί τη χώρα μας, μαζί με την Κύπρο, τους μεγάλους νικητές για τη σεζόν του 2018 με βάση τις προκρατήσεις από τους πελάτες του στη Βόρεια Ευρώπη, εξ’ ου άλλωστε και τον χειμώνα του 2018 πρόκειται να ανοίξει και το Sunprime Protaras στην Κύπρο.

Όσον αφορά το Sunprime Pearl Beach είναι το πρώτο ξενοδοχείο Sunprime στην Κω και το όγδοο της γκάμας Vings. «Όταν ανοίξαμε το πρώτο ξενοδοχείο Sunprime πριν από μία δεκαετία περίπου είχε άμεσα επιτυχία κι έκτοτε συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε την ιδέα και να επεκτείνουμε την γκάμα των ξενοδοχείων μας που απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι ταξιδεύουν χωρίς παιδιά», αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου που ήδη λειτουργεί δύο δημοφιλή ξενοδοχεία Sunprime στην Ελλάδα, σε Κρήτη και Ρόδο. Το νέο Sunprime στην Ελλάδα, στο νησί της Κω, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο επίσης καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου, το Casa Cook Κos, το οποίο επίσης παρουσιάζει υψηλές επιδόσεις, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το καλοκαίρι του 2017. Σημειώνεται εδώ ότι το πρώτο Casa Cook στη χώρα μας λειτούργησε στη Ρόδο το 2016, ενώ ένα τρίτο έχει δρομολογηθεί ήδη για την περιοχή της Κρήτης και των Χανίων επιβεβαιώνοντας τη θετική πορεία του νέου lifestyle brand του ομίλου.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: newmoney.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...