Τα ξενοδοχεία CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa στοχεύουν συνειδητά και έμπρακτα στην αειφόρο ανάπτυξη

Τα ξενοδοχεία CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa, μέλοι των CHC HOTELS, στοχεύουν συνειδητά και έμπρακτα στην αειφόρο ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας. Έτσι κάνουμε γνωστές σε όλους τους συνεργάτες , τους πελάτες, την τοπική κοινωνία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό μας όλες τις σχετικές ενέργειες που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Εμείς στα CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa εμπιστευόμαστε ανεπιφύλακτα την ποιότητα και την αγνότητα των παραγόμενων τοπικών προϊόντων και είμαστε αφοσιωμένοι στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας καθιστώντας την αρωγό στην προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής μας ως τόπου φιλόξενου προορισμού. Στα ξενοδοχεία μας κάνουμε στοχευμένες ενέργειες, αναλαμβάνουμε δράσεις για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής μας και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Επίσης, στα ξενοδοχεία μας ακολουθούμε συγκεκριμένους άξονες περιβαλλοντικής πολιτικής και διαχείρισης που σχετίζονται με σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, διαχείρισης αποβλήτων,  κ.α. για να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Στους  πελάτες μας γίνονται διαρκώς γνωστές  οι προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος και τους παρακινούμε ώστε να υιοθετούν και εκείνοι τις οικολογικές πρακτικές τόσο κατά τη διαμονή τους όσο και στην καθημερινή τους ζωή.

Ελέγχουμε τους προμηθευτές μας – μέσα από τις διαδικασίες των συστημάτων ποιότητας ISO 9001:2008 και HACCP – ως προς τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις  τους προκειμένου να είναι εναρμονισμένοι με τη φιλοσοφία μας. Έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ένα μεγάλο δίκτυο τοπικών παραγωγών και προμηθευτών που αποτελεί και έμπρακτη απόδειξη για τη θέλησή μας για προσφορά μιας πραγματικά ποιοτικής διατροφής προς τους πελάτες μας.

Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας οι πιστοποιήσεις με το σήμα «ΚΡΗΤΗ» και «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ» που δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες μας σε καθημερινή βάση να δοκιμάζουν και να «εκπαιδεύονται» στις τοπικές μας διατροφικές συνήθειες!

Η επιλογή του προσωπικού μας με κυρίαρχα στοιχεία την ντόπια καταγωγή του, την ευγένεια, την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό του, αποτελεί ένα ακόμα βασικό πυλώνα στήριξης στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το στοιχείο της Κρητικής φιλοξενίας ως ένα κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο και συνυφασμένο με την νοοτροπία και την εν γένει ιστορία μας ως λαός.

Τοπικά λαογραφικά ντεκόρ, χορευτές και μουσικοί, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο κάποια από τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Στο πλαίσιο αυτό οι πελάτες μας εμπλέκονται με βιωματικό τρόπο, αναπτύσσουν απλές χορευτικές δεξιότητες και εκφράζουν την ευχαρίστησή τους με το θερμό τους χειροκρότημα που αποτελεί για εμάς όλους σε αυτή την επιχείρηση ένα είδους δικαίωσης για τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να αναδεικνύουμε τελικά αυτό πού ονομάζουμε Κρητική λαογραφική παράδοση.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν για εμάς δέσμευση. Θα αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους οργάνωσης και ενεργειών στην κατεύθυνση της ανάδειξης και της στήριξης της τοπικής παραγωγής, του τοπικού περιβάλλοντος και των ανθρώπων του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...