4 κορυφαίες διακρίσεις για το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort για μία ακόμη χρονιά κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του και βραβεύτηκεαπό τους κορυφαίους tour operators Jet2Holidays και Apollo Travel και τις δημοφιλείς online ταξιδιωτικές ιστοσελίδεςHolidaycheck & Hotels.com για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, με έμφαση στον τοπικό τρόπο ζωής.

Συγκεκριμένα, το τουριστικό γραφείο Jet2holidays, απένειμε στο Creta Maris το βραβείο «Quality Award 2018», ενώ ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Apollo Travel» βράβευσε το ξενοδοχείο με το «Gold Customers Choice Award 2018» για 4η συνεχή χρονιά. Οι δύο αυτές βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικά υψηλού δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου από τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris, οι οποίες «αρίστευσαν» στις σχετικές έρευνες των Jet2holidays και Apollo Travel.

Παράλληλα, οι χρήστες των δύο κορυφαίων online ταξιδιωτικών ιστοσελίδων του Holidaycheck και του Hotels.com, ανάρτησαν εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές και επιβράβευσαν με εξαιρετικά υψηλή  βαθμολογία, 9/10 βαθμούς στο Hotels.com και 5,5/6 στο Holidaycheck το Creta Maris Beach Resort, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα πλέον αγαπημένα ξενοδοχεία.

Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε σχετικά:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης που μας δίνουν οι κορυφαίοι του τουρισμού μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τους επισκέπτες μας, που είναι το επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας.

Η ανάδειξη του Creta Maris Beach Resort ως ένα από τα πιο Αγαπημένα Ξενοδοχεία, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς της μεγάλης και δεμένης ομάδας του ξενοδοχείου μας, που κάθε μέρα με χαμόγελο δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας πράξη την Ελληνική Φιλοξενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...