Τα ξενοδοχεία του ομίλου YES επαναλειτουργούν με ασφάλεια!

Ο όμιλος ξενοδοχείων YES ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τους αγαπημένους του επισκέπτες με την επαναλειτουργία τριών μονάδων του στην Αθήνα, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής για την προστασία τους. 

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Periscope στο Κολωνάκι, Semiramis στην Κηφισιά και New Hotel στην περιοχή του Συντάγματος, τα οποία θα ανοίξουν διαδοχικά την 1η, 15η Ιουνίου και 1η Ιουλίου αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη δύσκολη συγκυρία των τελευταίων μηνών, το ξενοδοχείο Twenty One στο Κεφαλάρι παρέμεινε ανοιχτό.

Tα ξενοδοχεία του ομίλου έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. 

Tο προσωπικό των ξενοδοχείων είναι άρτια εκπαιδευμένο για την αποτροπή του COVID-19, σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες και έτοιμο να διασφαλίσει την τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής. 

Όλοι οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να κατεβάσουν στο κινητό τους το σχετικό app του ξενοδοχείου πριν από την άφιξή τους σε αυτό. Μέσω του app θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικό check in / check out, εγγραφή, ηλεκτρονικά μενού των εστιατορίων, χρήση γυμναστηρίου κατόπιν κράτησης, υπηρεσίες δωματίου και θυρωρού, μεταφορές, chat, voice & video επικοινωνία κ.α.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ο σχολαστικός καθαρισμός και η απολύμανση των δωματίων, το check out θα γίνεται στις 11 το πρωί και το check in στις 3 το μεσημέρι. 

Οι επισκέπτες θα ελέγχονται (προαιρετικά) και θα ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν αντισηπτικό χεριών κατά την παραμονή τους στα ξενοδοχεία. Υπενθυμίσεις των κανόνων υγιεινής θα γίνονται συνεχώς από οθόνες στο λόμπι, ενώ ειδική σήμανση για την τήρηση των κανόνων υγιεινής θα υπάρχει σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...