Ξεχωριστή θέση στο βάθρο των νικητών των Travelers’ Choice Awards καταλαμβάνει ο όμιλος Andronis Exclusive

Σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν τα ξενοδοχεία του ομίλου Andronis Exclusive στα φετινά Travelers’ Choice Awards του Tripadvisor. Πρόκειται για την υψηλότερη αναγνώριση από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό site η οποία παρουσιάζει ετησίως το κορυφαίο 1% των επιχειρήσεων σε όλο το κόσμο.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites κατέκτησε την 20η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, ενώ στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την 3η θέση στην Ευρώπη και την 1η στην Ελλάδα.

Σημαντικές επιτυχίες στον διαγωνισμό κατάφερε και το Andronis Boutique Hotel.  Στην Ευρώπη κέρδισε την 9η θέση ανάμεσα στα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ στον Ελλαδικό χώρο διακρίθηκε με τη 2η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, πίσω από το Andronis Luxury Suites. Επίσης κατέλαβε τη 4η θέση στα καλύτερα ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις και την 9η στα καλύτερα small hotels.

Τέλος το Alta Mare by Andronis κατέκτησε την 24η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις.

Ο όμιλος Andronis Exclusive επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει στους πελάτες της και την αρωγή του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...