Η Heloni Apartments στηρίζει και προστατεύει τους Ήρωες του σήμερα!

Η Heloni Apartments είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών που προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η φιλοσοφία της ομάδας πηγάζει όπως αναφέρει και το όνομα της, από την ικανότητα της χελώνας να νιώθει άνετα και ασφαλής στο κέλυφος της σε κάθε ταξίδι της. Με το ίδιο όραμα δημιουργούν διαμερίσματα σε περιοχές της Αθήνας αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης ώστε οι φιλοξενούμενοι να αισθάνονται οικεία και σαν το σπίτι τους.

Οι χώροι είναι απόλυτα λειτουργικοί, ευρύχωροι, πλήρως εξοπλισμένοι και παρέχουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

Με γνώμονα το ενδιαφέρον προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα προς το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαθέτει δύο καταλύματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο», Το Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και το Γενικό Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν εκπτώσεις άνω της τάξεως του 50% έπειτα από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα.Η ομάδα της Heloni επιθυμεί να προσφέρει διαμονή τόσο σε νοσηλευτές και γιατρούς όσο και σε οικογένειες ασθενών. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα κάτωθι:

– Άκης Μπούας

– 697 2023742

sales@heloni.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...