29η Βράβευση Εντύπων και Ιστοσελίδων μελών του ΗΑΤΤΑ

Για 29η χρονιά ο ΗΑΤΤΑ θα βραβεύσει τα καλύτερα έντυπα και website τουριστικών γραφείων μελών του.

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και προβολή του κλάδου μας για αυτό και θεωρούμε ότι η συμμετοχή ενδυναμώνει όχι μόνο τον κλάδο, αλλά και την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Μέλη, μικρά, μεσαία και μεγάλα τουριστικά γραφεία. Τα βραβεία αφορούν όλες τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται, π.χ. τον εισερχόμενο, τον εξερχόμενο και εσωτερικό τουρισμό, θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, τον συνεδριακό, θαλάσσιο, πολιτιστικό, θρησκευτικό, εναλλακτικό, σχολικό, καινοτομίες και λοιπές θεματικές ενότητες και τουριστικές δραστηριότητες.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου (θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία), κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Μελών μας.

Καλούμε όλα τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό να μας αποστείλουν:

για τη Βράβευση Εντύπου (Brochure)
να αποστείλουν στο ΗΑΤΤΑ (Ξενοφώντος 14, Αθήνα 105 57), 2 αντίτυπα, των εντύπων -brochures του γραφείου τους (του έτους 2018) και στοιχεία επικοινωνίας έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου. (Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν θα γίνουν δεκτά έντυπα άλλων ετών). Επίσης, τα εξώφυλλα των εντύπων θα πρέπει να μας αποσταλλούν σκαναρισμένα ή σε αρχείο pdf στο hatta@hatta.gr, με την ένδειξη «Για την Βράβευση Εντύπου».

-για τη Βράβευση ιστοσελίδας: 
να αποστείλουν email στο ΗΑΤΤΑ hatta@hatta.gr, με την διεύθυνση της ιστοσελίδας και τα στοιχεία τους, με θέμα «Βράβευση Ιστοσελίδας», έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...