ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Σπουδές Τουριστικού Γραφείου – Τουριστικοί Πράκτορες

Η τουριστική βιομηχανία σήμερα αποτελεί μια από τις κυριότερες πηγές εσόδων της εθνικής οικονομίας της χώρας μας. Η διαδικασία οργάνωσης ενός ταξιδιού, από τις κρατήσεις μέχρι και την επιστροφή του ταξιδιώτη στην έδρα του, αποτελεί το αντικείμενο δουλειάς του εξειδικευμένου τουριστικού πράκτορα.

Η Ειδικότητα

Με φιλικότητα, κοινωνικότητα και δεξιότητες επικοινωνίας, ο τουριστικός πράκτορας καθοδηγεί τον πελάτη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες του, ανάλογα με το λόγο του ταξιδιού, αλλά και τις εκάστοτε συνθήκες. Σύγχρονα on line συστήματα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων δίνουν τη δυνατότητα πολλών εναλλακτικών προτάσεων ώσπου να βρεθεί η κατάλληλη.

Επιπλέον, ο τουριστικός πράκτορας είναι σε θέση να διοργανώσει πολυήμερα ομαδικά πακέτα τουρισμού για groups ενσωματώνοντας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος POI (Points of Interest) του προορισμού.

Ανεξάρτητα αν πρόκειται για τουρισμό αναψυχής (leisure), επαγγελματικό τουρισμό (business) ή ειδικό τουρισμό (incentive), το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει στους σπουδαστές τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξειδικευτούν ως αξιόλογα στελέχη στις τουριστικές επιχειρήσεις και σε οποιοδήποτε είδος τουρισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.delta-iek.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...