ΙΝΣΕΤΕ: «Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Πιστοποίηση στο αντικείμενο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ για ανέργους έως 29 ετών σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού

Το έργο περιλαμβάνει και Πρακτική άσκηση διάρκειας 420 ωρών για κάθε έναν εκ των 1940 συμμετεχόντων σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της Πρακτικής άσκησης στην επιχείρηση ο ασκούμενος θα μπορεί να:

-Δημιουργήσει εταιρικούς λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των επιχειρήσεων (Facebook, Instagram & Linkedin)

-Διαχειριστεί τις κριτικές πελατών σε Facebook, Instagram, Booking, Tripadvisor

-Πραγματοποιήσει έρευνα ανταγωνισμού ώστε να εντοπίσει τα σημεία υπεροχής του προορισμού και να τα αναδείξει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή της ιστοσελίδας των επιχειρήσεων

-Δημιουργήσει newsletter με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών σύμφωνα με τους στόχους του προϊόντος

-Aξιοποιήσει εργαλεία όπως είναι οι διαφημίσεις Google (Google Ads) για την προώθηση του προϊόντος

-Αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των μέσων προώθησης που χρησιμοποιούν και να πραγματοποιήσει προτάσεις προς βελτίωση κλπ.

Η Πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://digitaltraining04.insete.gr/ .

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να ενημερωθείτε για την παραπάνω Πρόσκληση ώστε να υποβάλλετε συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://digitaltraining04.insete.gr/για την προσφορά θέσεων πρακτικής άσκησης σε ασκούμενους της Δράσης.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Προγραμμάτων ΙΝΣΕΤΕ – Στέλλα Μαρκοπούλου 210 3244368.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...