5 λόγοι που οι ταξιδιώτες επιλέγουν Κρουαζιέρα

Επιθυμία για νέους προορισμούς:

Σύμφωνα με τη CLIA (Cruise Lines International Association), το 95% των ταξιδιωτικών πρακτόρων λέει ότι βλέπει τους ταξιδιώτες να θέλουν να επισκεφθούν νέους προορισμούς και για αυτό επιλέγουν την κρουαζιέρα. Το 62% των πρακτόρων λένε ότι οι περισσότερες κρουαζιέρες γίνονται στην Αλάσκα, καθιστώντας την κορυφαίο προορισμό κρουαζιέρας, ενώ άλλοι κορυφαίοι προορισμοί είναι η Καραϊβική, οι Βερμούδες, το Μεξικό (41%), η Μεσόγειος και ο Καναδάς.

Ξεπακετάρισμα μία φορά μόνο:

Η επίσκεψη πολλών προορισμών σε ένα μόνο ταξίδι, είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να αξιοποιήσει πλήρως κανείς τον χρόνο των διακοπών του, αλλά η ταλαιπωρία των μεταφορών και των ελέγχων στους προορισμούς, το πακετάρισμα των πραγμάτων και το ξεπακετάρισμα αντίστοιχα, γίνονται κουραστικά. Η κρουαζιέρα είναι ο απλούστερος τρόπος για να εξερευνήσουν οι ταξιδιώτες πολλούς προορισμούς, πάνω σε ένα πλοίο.

Ανάγκη για Περιπέτεια:

Πολλοί ταξιδιώτες ψάχνουν για περισσότερη περιπέτεια όταν πρόκειται για διακοπές, και τα ταξίδια κρουαζιέρας είναι ιδανική λύση. Η Αλάσκα εξακολουθεί να είναι η προτιμώμενη επιλογή για ταξίδια περιπέτειας, με το 78% να επιλέγει τον προορισμό. Οι άλλες επιλογές των “Cruisers”περιλαμβάνουν τα αγαπημένα νησιά Galapagos (59%), το Νότιο Ειρηνικό (51%) και την Ανταρκτική (43%).

Ανάγκη για περιποίηση και χαλάρωση:

Το κρουαζιερόπλοιο είναι γνωστό για την περιποίηση των επιβατών. Οι επισκέπτες είναι συχνά ευπρόσδεκτοι με προσωπικούς μπάτλερς και σουίτες. Αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης προσφέρει στους επισκέπτες υπηρεσία βαλέ και βοήθεια για οποιεσδήποτε ειδικές αιτήσεις. Ορισμένες γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν την απόλυτη μοναδική εμπειρία πολυτέλειας σε ιαματικά λουτρά, καθώς και θεραπείες προσώπου / σώματος και μασάζ.

Ανάγκη για υγιεινές διακοπές:

Οι κρουαζιέρες προσφέρουν περισσότερες υγιεινές επιλογές για τους ταξιδιώτες από ποτέ. Το φαγητό συνήθως περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία για να καλύψει όλες τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ταξιδιωτών (τρόφιμα χωρίς γλουτένη ή γαλακτοκομικά προϊόντα κλπ.). Ο εξοπλισμός γυμναστικής, τα μαθήματα και τα σεμινάρια διατηρούν τους επισκέπτες σε φόρμα, ενώ δραστηριότητες προσφέρουν διασκεδαστικούς τρόπους, για να παραμείνουν ενεργητικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...