Η Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τις 29 Ιουνίου 2020, καθώς και την ισχύ της πολιτικής ακυρώσεων

Η CELESTYAL CRUISES ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020,  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ «PEACE OF MIND» ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Celestyal

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πήρε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση να ανακοινώσει την παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι τις 29 Ιουνίου 2020.  Θα επανέλθει με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με εκκίνηση και αφετηρία την Αθήνα. 

Ο κος Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της (CCO) Celestyal Cruises, σχολιάζει: «Κατανοούμε την αναστάτωση που ίσως προκαλεί αυτή η απόφαση και απολογούμαστε στους πολύτιμους φιλοξενούμενους μας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αντιληπτό, πως λαμβάνουμε αυτά τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών, όσο και του πληρώματός μας».

Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises εντός του 2020, 2021 και 2022. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης στις 31 Δεκεμβρίου 2021, προσφέροντας έτσι αρκετό χρόνο για επαναπρογραμματισμό των σχεδίων του.  

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises θα εκδώσει πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα για όσους έχουν επηρεαστεί, το οποίο θα αποσταλεί απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο.  

Για μεγαλύτερη ευκολία για τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις για το υπόλοιπο του 2020, η Celestyal Cruises παρατείνει, επίσης, την πολιτική ακυρώσεων «Peace of Mind» για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γνωρίζοντας ότι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία της κρουαζιέρας τους έως και 7 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, για αναχωρήσεις από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2020. Για αναχωρήσεις μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα σχέδια τους έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, έχοντας τη δυνατότητα να την προγραμματίσουν εκ νέου μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου 2022.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Celestyal Cruises θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους επιβάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, ευελπιστώντας και στη δική τους υποστήριξη αντιστοίχως. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και πάλι τους επιβάτες μας στα κρουαζιερόπλοια μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...