Πέντε ακόμη προορισμούς από την Αθήνα προσθέτει η Ryanair

του Αχιλλέα Χεκίμογλου, tovima.gr*

Πέντε ακόμη νέους προορισμούς από το «Ελ. Βενιζέλος» προσθέτει για τη θερινή περίοδο η Ryanair, η οποία παράλληλα θα αυξήσει τις συχνότητές της προς τις πτήσεις εσωτερικού.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη από την Αθήνα ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair κ.Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, από τα τέλη Μαρτίου ξεκινούν πτήσεις από την πρωτεύουσα προς Μύκονο (πέντε ανά εβδομάδα), Κέρκυρα (τρεις ανά εβδομάδα), Μάλτα (τρεις ανά εβδομάδα), Βουκουρέστι (μία καθημερινά) και Μπολόνια (τέσσερις ανά εβδομάδα), οι οποίες προστίθενται στις ήδη δύο νέες ανακοινωμένες συχνότητες προς Βερολίνο (μία καθημερινά) και Δουβλίνο (τρεις ανά εβδομάδα).

Όπως τόνισε, η εταιρεία θα επιχειρεί με πέντε αεροσκάφη με βάση την Αθήνα, θα εκτελεί 19 δρομολόγια συνολικά από το «Ελ. Βενιζέλος», ενώ θα προχωρήσει σε αύξηση των συχνοτήτων προς Θεσσαλονίκη (από έξι σε επτά ανά ημέρα), Ρόδο (από μία σε δύο ανά ημέρα) και Σαντορίνη (από δύο σε τρεις καθημερινά).

Το 2016, τόνισε, η εταιρεία θα μεταφέρει στην Ελλάδα περίπου 6 εκατ. επιβάτες, μέσα από τέσσερις βάσεις και 103 δρομολόγια.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: tovima.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...