Η αεροπορική εταιρία Norwegian Air ανακοίνωσε ότι ξεκινά απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη με εισιτήριο 65 δολαρίων


Η low-cost, Norwegian Air Shuttle, η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία προς τις ΗΠΑ και τα μεγάλα αστικά κέντρα της Βοστώνης και της Νέας Υόρκης αλλά και προς την περιοχή της Νέας Αγγλίας. Η έναρξη των υπερατλαντικών δρομολογίων έχει προγραμματιστεί να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χιλιάδες εισιτήρια θα προσφερθούν στην τιμή γνωριμίας των 65 δολαρίων. Τα εισιτήρια για την επόμενη κλίμακα τιμής ξεκινούν από τα 99 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα Expedia, οι τιμές απλών εισιτηρίων που προσφέρουν άλλες εταιρίες για τα μέσα Ιουνίου από τη Νέα Υόρκη στο Δουβλίνο κυμαίνονται περίπου μεταξύ 655 δολαρίων και 2.755 δολαρίων.

Προκειμένου να διατηρήσει χαμηλά το κόστος, η Norwegian Air θα πραγματοποιεί πτήσεις από μικρότερα αμερικανικά αεροδρόμια με φθηνότερα εισιτήρια.

 

Σχετικά Άρθρα