Η Jennifer Aniston ξυπνάει μέσα στην άνεση και την πολυτέλεια της Emirates

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ ηθοποιός είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Emirates

Η Emirates παρουσίασε το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός του Hollywood, Jennifer Aniston. Το νέο διαφημιστικό spot αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Emirates με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόσωπο για μια παγκόσμια ψηφιακή και τηλεοπτική καμπάνια.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και βραβείο ΕΜΜΥ ηθοποιός επιδεικνύει το άψογο κωμικό της ταλέντο στο ευχάριστο τηλεοπτικό διαφημιστικό της παγκόσμιας αεροπορικής εταιρείας. Το spot ξεκινάει με την Aniston να αναζητά μανιωδώς για το ντους και το σαλόνι του αεροσκάφους, αλλά χλευάζεται και γελοιοποιείται από το πλήρωμα θαλάμου επιβατών. Στη συνέχεια, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για εφιάλτη, με την ηθοποιό να ξυπνάει στην ιδιωτική της ιδιωτική σουίτα Πρώτης Θέσης της Emirates, λίγο πριν από τη γνωριμία της με το εμβληματικό Shower Spa και το Onboard Lounge του αεροσκάφους A380.

Ο Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand της Emiratesσημείωσε τα εξής: «H γοητεία της Jennifer Aniston και η σχέση με το παγκόσμιο κοινό την καθιστά την τέλεια επιλογή για το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μας. Η Aniston, όντας μια από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες στο Hollywood, όπως άλλωστε και πολλοί από τους επιβάτες μας, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μόνο όταν ταξιδεύει. Στην Emirates, διασφαλίζουμε μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία».

«Θέλοντας να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες διαφημίσεις των αεροπορικών εταιρειών, επιλέξαμε να προβάλλουμε τα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε εν πτήσει, με ένα χιουμοριστικό τρόπο. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιον καταλληλότερο για το ρόλο από την Jennifer Aniston και μάλιστα γράψαμε το σενάριο έχοντας εκείνη στο μυαλό. Ο επαγγελματισμός και το κωμικό της ταλέντο έλαμψαν στο σετ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Το τηλεοπτικό spot σκηνοθέτησε ο βετεράνος της βιομηχανίας και υποψήφιος για Όσκαρ, Bryan Buckley, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος για τις πολυάριθμες διαφημίσεις που δημιούργησε για το Super Bowl. Η εταιρεία RKCR/Y&R στο Λονδίνο ανέπτυξε την ιδέα, ενώ το σενάριο ήταν μια συνεργασία μεταξύ του agency, του σκηνοθέτη και της in-houseδιαφημιστικής ομάδας της Emirates.

Η παγκόσμια ψηφιακή και τηλεοπτική καμπάνια θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προτού παρουσιαστεί το Νοέμβριο σε άλλες χώρες όπου η Emirates έχει έντονη δραστηριότητα – συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ινδίας και Αυστραλίας.

Μέχρι σήμερα, η Emirates έχει επενδύσει για τη συγκεκριμένη καμπάνια 20 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για τηλεοπτικά spotsπαγκοσμίως, διάρκειας 30 δευτερολέπτων και ένα μεγαλύτερο των 60 δευτερολέπτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...