H VISTARA ξεκινά ειδικές πτήσεις ΔΕΛΧΙ-ΛΟΝΔΙΝΟ-ΔΕΛΧΙ για το διάστημα 28 Αυγούστου με 30 Σεπτεμβρίου 2020

  • Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-9 Dreamliner  
  • Ειδικές πτήσεις προγραμματίζονται για Παρίσι και Φρανκφούρτη

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020:  Η Vistara, ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata και της Singapore Airlines, θα εκτελεί ειδικές πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση από το Δελχί προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και αντίστροφα, από τις 28 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. 

Οι πτήσεις σηματοδοτούν την είσοδό της Vistara σε διεθνείς πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και αποτελούν μέρος της διμερούς «αεροπορικής  γέφυρας» που δημιουργήθηκε μεταξύ Ινδίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πτήσεις μεταξύ των δύο πόλεων  θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι κρατήσεις ανοίγουν σταδιακά σε όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου της Vistara, της εφαρμογής για κινητά και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η Vistara περιμένει τις απαραίτητες κανονιστικές εγκρίσεις για να πραγματοποιήσει σύντομα παρόμοιες ειδικές πτήσεις προς Παρίσι/ Γαλλία και Φρανκφούρτη/ Γερμανία.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner της Vistara το οποίο είναι εξοπλισμένο με συστήματα ροής και φιλτραρίσματος αέρα υψηλής απόδοσης. Στο συγκεκριμένο αεροσκάφος ο αέρας μέσα στην καμπίνα ανανεώνεται διαρκώς με αέρα από την ατμόσφαιρα, ενώ τα ισχυρά φίλτρα HEPA παγιδεύουν το 99,9% των σωματιδίων, όπως ιούς (συμπεριλαμβανομένων των κορονοϊών), βακτήρια και μύκητες και καθαρίζουν τον αέρα μέσα στην καμπίνα κάθε δύο έως τρία λεπτά. Το αεροσκάφος διαθέτει τρεις κατηγορίες θέσεων, Επιχειρηματική, Premium Economy και Economy.

Ο κύριος Leslie Thng, Διευθύνων Σύμβουλος της Vistara, αναφέρει: «Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ανοίγει σταδιακά μετά από μια εκτεταμένη, παγκόσμια καραντίνα, αυτές οι ειδικές πτήσεις μας δίνουν το προνόμιο να διευκολύνουμε τα ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα που τους προσφέρεται να πετάξουν με τη μοναδική αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων της Ινδίας από και προς το Λονδίνο, η οποία διατηρεί επίσης τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής. “

Στο αεροσκάφος, το πλήρωμα καμπίνας της Vistara θα φοράει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) και θα αποφεύγει κάθε μη αναγκαία αλληλεπίδραση με τους επιβάτες. Σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, η αεροπορική εταιρεία έχει εισαγάγει νέα υπηρεσία τροφίμων και ποτών που θα προσφέρεται σε όλους τους πελάτες. Οι εσωτερικοί χώροι των αεροσκαφών θα καθαρίζονται εξονυχιστικά μετά από κάθε πτήση με εγκεκριμένους καθαριστικούς παράγοντες – μια διαδικασία που περιλαμβάνει πλήρη απολύμανση όλων των επιφανειών, όπως καθίσματα, οθόνες αφής, κάδους, ζώνες ασφαλείας, τραπέζια δίσκων, πάγκους προετοιμασίας δίσκων, κ.λπ.

Σχετικά με τη Vistara (TATA SIA Airlines Limited): Η TATA SIA Airlines Limited, γνωστή με την επωνυμία Vistara, είναι κοινοπραξία των Tata Sons Limited και Singapore Airlines Limited (SIA), με την Tata Sons να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο 51% και τη SIA το υπόλοιπο 49%. Η Vistara συνδυάζει τη θρυλική φιλοξενία της Tata και τις αναγνωρισμένες υπηρεσίες αριστείας της SIA για να προσφέρει την καλύτερη πτήση ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην Ινδία. Η Vistara ξεκίνησε την εμπορική δραστηριότητά της στις 9 Ιανουαρίου 2015 φιλοδοξώντας να θέσει νέα πρότυπα στην αεροπορική βιομηχανία στην Ινδία και σήμερα συνδέει προορισμούς σε όλη το μήκος και πλάτος της χώρας καθώς και σε πόλεις εκτός Ινδίας. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο 43 αεροσκαφών, τα 34 εκ των οποίων είναι αεροσκάφη τύπου Airbus A320, ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A321neo, 6 αεροσκάφη Boeing 737-800NG και δυο αεροσκάφη τύπου Boeing 787-9 Dreamliner. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, πάνω από 20.000.000 επιβάτες έχουν πετάξει με τη Vistara.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...