2 χρόνια Αθήνα – Σιγκαπούρη με Scoot!

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια πτήσεων της εταιρείας Scoot στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη.

Η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, είναι η μοναδική εταιρεία που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.

Μερικά στοιχεία:

-Από την έναρξη των πτήσεων της Scoot στις 20 Ιουνίου 2017 έως σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει στο δρομολόγιο 150.000 επιβάτες. Οι περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας με τη Scoot προέρχονται από τη Σιγκαπούρη, την Ταιβάν, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

– Η Scoot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ασία και προσφέρει προσιτές τιμές για 60 προορισμούς στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού. Δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων ταξιδιωτών με τη Scoot είναι το Μπαλί, το Πουκέτ και το Σίδνεϊ.

– 2018: 79.055 επιβάτες, το οποίο είναι η καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σινγκαπούρη (προηγούμενο ρεκόρ – 66 χιλ το 2004)

– Κατά την κορύφωση της  θερινής περιόδου του 2019 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), η Scoot θα πραγματοποιεί 5 εβδομαδιαίες συχνότητες στο δρομολόγιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...