Συμφωνία Πτήσεων Κοινού Κωδικού μεταξύ VISTARA & LUFTHANSA

Η Vistara, ο καλύτερος αερομεταφορέας της Ινδίας, και η Lufthansa, ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς στον κόσμο και η μόνη αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων της Ευρώπης, ενισχύουν την τρέχουσα συνεργασία τους υπογράφοντας συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού. Οι δύο αεροπορικές σχεδιάζουν να επεκτείνουν σύντομα το πεδίο της συμφωνίας τους επιτρέποντας στους τακτικούς επιβάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών να κερδίζουν μίλια/πόντους όταν ταξιδεύουν με τις δυο αυτές εταιρίες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Lufthansa θα προσθέσει το διακριτό κωδικό της “LH” σε σχεδόν 18 πτήσεις της Vistara που εκτελούνται καθημερινά σε 10 πόλεις της Ινδίας, μεταξύ αυτών το Delhi, Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kolkata, Kochi, Mumbai και Pune. Η διάθεση των εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει προοδευτικά από όλα τα κανάλια και τα σημαντικότερα GDS συστήματα.

Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή συνεργασία, ο κ. Vinod Kannan, Chief Strategy Officer της Vistara αναφέρει: “Η Vistara είναι ένας αναπτυσσόμενος παγκόσμιος αερομεταφορέας και μέσω τέτοιων στρατηγικών συνεργασιών προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο, ενώ παράλληλα, οι ταξιδιώτες προς την Ινδία γνωρίζουν τη Vistara – τη μοναδική αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων της Ινδίας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την Lufthansa, μια αεροπορική εταιρεία με την οποία έχουμε πολλά στοιχεία.”

Ο κ. George Ettiyil, Senior Director Sales του Ομίλου της Lufthansa Airlines στη Ν. Ασία, υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της διεύρυνσης της συμφωνίας με τη Vistara. “Η συμφωνία σηματοδοτεί τη δέσμευση της Lufthansa να προσφέρει στους πελάτες της ινδικής αγοράς ταξιδιωτικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν αεροπορικά μίλια σε πτήσεις κοινού κωδικού. Χάρη στη συνεργασία μας με τη Vistara θα ενισχύσουμε και θα επεκτείνουμε τη θέση μας ως η κορυφαία και η πλέον δημοφιλής ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία στην Ινδία – μια χώρα που είναι έτοιμη να γίνει η 3η μεγαλύτερη αεροπορική αγορά μέσα σε λίγα χρόνια “.

Οι Vistara και Lufthansa έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία για Interline / Through Check-in, χάρη στην οποία οι πελάτες των δυο εταιριών μπορούν να ταξιδέψουν απρόσκοπτα με τις εσωτερικές πτήσεις που εκτελούνται από την Vistara στην Ινδία, και να πετάξουν στη συνέχεια με δρομολόγια της Lufthansa προς τους δύο κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο και πέραν αυτών. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Through Check-in, οι πελάτες εκδίδουν τις κάρτες επιβίβασης στο πρώτο σημείο αναχώρησης για όλους τους ταξιδιωτικούς τομείς, τόσο εσωτερικούς όσο και διεθνείς, με τις αποσκευές τους να ελέγχονται στον τελικό προορισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...