Στη Scoot το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Χαμηλού Κόστους» στα TTG Travel Awards 2019

Η Scoot κέρδισε το βραβείο της  “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Χαμηλού Κόστους” για την περιοχή Ασίας Ειρηνικού στον 30ο ετήσιο θεσμό των TTG Travel Awards 2019.

Πρόκειται για την πρώτη διάκριση που λαμβάνει από την ίδρυσή της το 2011 από τον TTG Asia Media, τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο και διοργανωτή events σε θέματα τουρισμού στην Ασία και τον Ειρηνικό. Η διάκριση αυτή αποτελεί απόδειξη του πόσο γρήγορα έχει επεκταθεί η Scoot αλλά και του πόσο γρήγορα έχει κερδίσει την αγάπη του επιβατικού κοινού.

Τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia, με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες του TTG αλλά και σε επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η ανάπτυξη της Scoot είναι σε εξέλιξη, με εννέα νέους προορισμούς να ενισχύουν το δίκτυό της μέσα στο 2020.

Η αεροπορική θα παραμείνει προσηλωμένη στη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και στην ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Στο πλαίσιο αυτό, από τις 22 Οκτωβρίου 2019, η Scoot θα μεταφερθεί από το Terminal 2 του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης, στο Terminal 1. Με τον τρόπο αυτό, θα βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών της πριν την πτήση και θα διευκολύνει τη μελλοντική ανάπτυξή της.

Παράλληλα, προκειμένου να κάνει τα ταξίδια προσιτά σε όλους, από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 η Scoot κατήργησε όλες τις χρεώσεις διεκπεραίωσης πληρωμών παγκοσμίως για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω των άμεσων καναλιών πώλησης που διαθέτει. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...