Οι πτήσεις της Ryanair τώρα σε κράτηση με UATP

Η Ryanair, η No.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την UATP, τη διεθνή λύση για ταξιδιωτικές πληρωμές επιχειρήσεων, παρέχοντας στους corporate πελάτες της ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Η Ryanair θα δέχεται την UATP corporate card σε όλες τις αγορές και σε όλα τα συναλλάγματα σε desktop και mobile app.

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να κάνουν κρατήσεις για business ή για ταξίδια αναψυχής έως και τον Οκτώβριο του 2019, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, και να επωφελούνται από το πρόγραμμα «Always Getting Better», το οποίο περιλαμβάνει:

  • Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5€ στον λογαριασμό σας My Ryanair
  • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων μας θα είναι στην ώρα τους
  • Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25€ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά

  • Πτήσεις με ανταπόκριση στην Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν

  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Ο RobinKiely της Ryanair δήλωσε:

Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώσουμε ότι τώρα δεχόμαστε τις UATP corporate cards, παρέχοντας στους πελάτες business ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Με την διεθνή αποδοχή της UATP corporate card, καθίσταται πιο απλό και ελκυστικό για τους διεθνείς μας corporate πελάτες να κάνουν κράτηση τις πτήσεις τους.”

Ο Wendy Ward, Vice President, Marketing and Communications της UATP δήλωσε:

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Ryanair με την αποδοχή της UATP, τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής των corporate πελατών τους. Η Ryanair είναι ένας στρατηγικός παίκτης για το Δίκτυο και η αποδοχή της UATP σε όλα τα κανάλια είναι ένα πλεονέκτημα για όλους τους corporate πελάτες μας. ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...