Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες από την AirHelp

newsbeast.gr*

Η AirHelp, η εταιρεία που βοηθά τους ταξιδιώτες να διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους με επενδυτή την Y Combinator, ανακοίνωσε σήμερα την AirHelp Score κατάταξης των αεροπορικών εταιρειών για την άνοιξη του 2017 και την εναρκτήρια βαθμολογία για τα αεροδρόμια.

Η αεροπορική εταιρεία Singapore Airlines που εδρεύει στη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Singapore Changi Airport διεκδικούν τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις αεροπορικές και τα αεροδρόμια, αντίστοιχα, στην πέμπτη αξιολόγηση AirHelp Score από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε τις αξιολογήσεις το 2015.

Το AirHelp Score αποτελεί την πιο κατανοητή και έγκυρη αξιολόγηση των αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων, βαθμολογώντας τα σύμφωνα με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, τις έγκαιρες επιδόσεις, την επεξεργασία αιτημάτων και την απήχηση μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

Εκθρονίζοντας την Qatar Airways, η οποία κατείχε την πρώτη θέση ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρείες το 2016, οι σημαντικές βελτιώσεις της Singapore Airlines στις επιδόσεις και στην αντιμετώπιση των αιτημάτων, οδήγησαν την Ασιατική εταιρεία στην κορυφή ανάμεσα σε 87 αεροπορικές για πρώτη φορά. Οι UAE’s Etihad Airways, Qatar Airways, Austrian Airlines και Canada’s Air Transit συγκαταλέγονται στις πρώτες πέντε.

Ανάμεσα σε εκείνες που εδρεύουν στις ΗΠΑ, η United Airlines έφτασε στην 29η θέση, ακολουθούμενη από την American Airlines στην 33η θέση και από την Delta στην 45η θέση. Η ελληνική Olympic Air είναι στην θέση 39 με βαθμό 7.46 στα 10. Κατώτερα στην κατάταξη βρίσκονται η Γερμανική Air Berlin και η Ισπανική IBERIA, καθώς και η Altalia. Επίσης η Olympic Air κατέχει και το πιο συχνό δρομολόγιο που εκτελείται ανά την Ελλάδα, το οποίο είναι Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το ίδιο δρομολόγιο είναι στην θέση νούμερο 61 παγκοσμίως!

(*)  Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: newsbeast.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...