Η SpiceJet ορίζει την BBT Air – Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ινδίας, η SpiceJet ανακοινώνει το διορισμό της BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα.

Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας και τη συνολική εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε μεμονωμένους επιβάτες και ταξιδιωτικά γραφεία.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της BBT Air, κ. Κωνσταντίνος Μελάς δήλωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε την SpiceJet στο χαρτοφυλάκιό μας και στην αγορά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την εισαγωγή της SpiceJet στην Ελλάδα, θα προκύψουν νέες ευκαιρίες πωλήσεων. Καθώς η Ελλάδα έχει αξιοσημείωτες επιδόσεις στη marine/offshore κίνηση, η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η προσέγγιση των Marine Travel Agencies, παρέχοντάς τους μια εναλλακτική επιλογή για πτήσεις εντός και εκτός Ινδίας. Ξεκινώντας από εκεί, θα εργαστούμε για την περαιτέρω ανάπτυξη της SpiceJet στη χώρα μας και γιατί όχι να δούμε απευθείας πτήση μεταξύ Αθήνας και Δελχί στο μέλλον. Μια πολυπόθητη διαδρομή που αυτή τη στιγμή λείπει από την Ελλάδα”.

Η κα. Shilpa Bhatia, Chief Commercial Officer της SpiceJet, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ορίσουμε την BBT Air ως τον νέο μας GSA για την ελληνική αγορά. Αυτή η στρατηγική συνεργασία θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τη διαρκώς αυξανόμενη επιβατική κίνηση σε έναν από τους πιο εξέχοντες τουριστικούς και γραφικούς προορισμούς της Ευρώπης. Καθώς η SpiceJet παραμένει δεσμευμένη να επεκτείνει το δίκτυό της προσφέροντας νέους και συναρπαστικούς προορισμούς τόσο εντός όσο και εκτός Ινδίας, αυτή η συμφωνία θα μας επιτρέψει να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία τους στους επιβάτες μας και να ανοίξουμε ελκυστικές λεωφόρους για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα από την Ινδία και αντίστροφα. Αυτή η συμφωνία αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας να αναπτυχθούμε διεθνώς και να προσφέρουμε απρόσκοπτη σύνδεση από άκρο σε άκρο στους επιβάτες μας μεταξύ των δύο χωρών”.

Οι πτήσεις είναι ήδη δημοσιευμένες και διαθέσιμες προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας www.spicejet.com και μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων με πρόσβαση στην πύλη B2B. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από τα κεντρικά γραφεία της BBT Air Aviation Services, καλώντας στο +30 210 9793500, η οποία επίσης δέχεται και χειρίζεται όλα τα ομαδικά αιτήματα και παρέχει υποστήριξη σε τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σε όλες τις πτήσεις, υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι τύποι ναύλων, SpiceSaver, SpiceFlex και SpiceMAX, προσφέροντας περισσότερες επιλογές εξυπηρέτησης, άνεση και ευελιξία για όλες τις ανάγκες των επιβατών, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...