Η Sky Express υπογράφει συμφωνία διασύνδεσης με την Middle East Airlines

Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με το μοναδικό εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, την Middle East Airlines.

Η συμφωνία που τέθηκε επίσημα σε ισχύ την 1η Ιουνίου, επιτρέπει στους επιβάτες της Middle East Airlines να ταξιδεύουν από το Λίβανο, σε οποιονδήποτε προορισμό από τους 32 προορισμούς

εσωτερικού που επιχειρεί η Sky Express. Με αυτό τον τρόπο, οι δυο αεροπορικές έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπορική τους δραστηριότητα.

Τα οφέλη της συμφωνίας είναι πολλαπλά καθώς το επιβατικό κοινό της Middle East Airlines έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί απευθείας κρατήσεις και στους 32 προορισμούς εσωτερικού της Sky Express,

ενώ η παράδοση των αποσκευών θα γίνεται στον τελικό προορισμό. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών!

Με έδρα το διεθνές αεροδρόμιο Βηρυτού Rafik Hariri, η Middle East Airlines πετάει σε 32 διεθνείς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Δυτική Αφρική, καλύπτοντας 1080 προορισμούς σε 177 χώρες.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κύριος Θεόδωρος Κροκίδας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για αυτή τη συνεργασία,

η οποία όχι μόνο θα διευρύνει την εμπορική συνεργασία των δύο εταιρειών και κατ΄ επέκταση των δυο χωρών,

αλλά μεγιστοποιεί επίσης τις ευκαιρίες για ταξίδια που προσφέρουμε στους επιβάτες, μέσω του διευρυμένου δικτύου εσωτερικού των πτήσεων μας.

Η Sky Express συνεχίζει να επεκτείνεται με επιτυχία, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά της σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...