Η Ryanair γιορτάζει 10 εκατομμύρια επιβάτες στην Αθήνα

Η Ryanair, η Νο1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, γίορτασε σήμερα (17 Απριλίου) την διακίνηση 10 εκατομμυρίων επιβατών από και προς την Αθήνα, από την πρώτη της πτήση τον Απρίλιο του 2014. Η Ryanair με 24 δρομολόγια προς την Αθήνα αυτόν τον χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων 5 νέων δρομολογίων προς Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Μαρακές και Παλέρμο, τα οποία θα μεταφέρουν 2,9 εκατομμύρια επιβάτες κατ’ έτος και θα υποστηρίξουν 2,200* παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις έως και το Μάρτιο του 2019, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, και να επωφεληθουύν από το πρόγραμμα ¨Always Getting Better¨ του 2018, το οποίο περιλαμβάνει.

  • Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25€ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά

  • Πτήσεις με ανταπόκριση στην Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο. Σύντομα και άλλα αεροδρόμια στο πρόγραμμα

  • Ryanair Rooms με 10% Travel Credit

  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μετακίνησης μέ τον νέο μας συνεργάτη CarTrawler
  • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% θα είναι στην ώρα τους
  • Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5€ στον λογαριασμό σας My Ryanair

Στην Αθήνα, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης δήλωσε:

Εϊμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τους 10 εκατομμύρια επιβάτες μας από και προς την Αθήνα, από την πρώτη πτήση τον Απρίλιο του 2014. Σε μόλις 4 χρόνια, η Ryanair επέκτεινε το πρόγραμμα της και θα λειτουργεί 24 δρομολόγια την Αθήνα αυτό το χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων 5 νέων δρομολογίων από την Αθήνα προς Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Μαρακές και Παλέρμο, τα οποία θα μεταφέρουν 2.9 εκατομμύρια επιβάτες και θα υποστηρίξουν 2,200* παράπλευερες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε ναύλους με 20% έκπτωση για πτήσεις από την Ελλάδα, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για κράτηση έως και την Κυριακή (22 Απριλίου) για ταξίδι έως και το τέλος Νοεμβρίου. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.””

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε::

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά τα τελευταία έτη. Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες έως σήμερα, από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα, τον Απρίλιο 2014. Με 13 νέους διεθνείς προορισμούς σε σχέση με το καλοκαίρι 2017, η Ryanair συνεχίζει να δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά μας και τη φετινή θερινή περίοδο, ως αποτέλεσμα και της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του αεροδρομίου.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”

**Σύμφωνα με έρευνα της ACI, κάθε 1 εκ επιβάτες στηρίζουν 750 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...